Zdravím, hľadám nejakého fanúšika Eminema, ktorý by chcel ísť na jeho koncert v rámci Kamikaze Tour 2019 v Abu Dhabi 25. 10. 2019. Poprosím hejterov, aby sa zdržali komentárov, toto fórum zakladám kvôli tomu, že hľadám niekoho s reálnym záujmom.
@marcello1111@xxar3s
Kľud... Jakí ste agresívni... Veď som len skúšala, či sa tu náhodou nenájde nejaký fan že možno motyka vystrelí... Veď na to je internet a fóra, nie?
Myslíte, že keby sa ozval niekto z friendov, tak by som zakladala fórum tu? No nič, idem hľadať ďalej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
vlastne ty si sa moja chcela pochváliť, no dobre, už to vieme.....
Kľud... Jakí ste agresívni... Veď som len skúšala, či sa tu náhodou nenájde nejaký fan že možno motyka vystrelí... Veď na to je internet a fóra, nie?
Myslíte, že keby sa ozval niekto z friendov, tak by som zakladala fórum tu? No nič, idem hľadať ďalej
Nie že tebe sa má ozvať šak rozpošli ty každému Súkromnú správu dajú sa poslať aj všetkým naraz a moźno sa ti niekto ozve.