Tak toto pocuvam stale a stale dookola pretoze moja kamka je metlacka a stale jej vravia ze "emo" tak a mne to strasne vadi lebo ona mi hovori take veci aj ostatny aby som sa isla rezat...
nuz, trochu to zrekonstruujme. tvoja kamaratka je metlacka a ludia ju nazyvaju "emo". tebe to velmi vadi, lebo ona (ta kamaratka) a ostatni ludia ti hovoria, ze sa mas ist rezat. aha, no to mi dava taku logiku, ako zajac zaveseny na vesiaku v skrini. zaujimave prirovnanie, kde na to chodim?
a dobre ti vravia! keby si si dorezala riadne ruky, aspon sem nenapíšeš túto velmi zmysluplne vyslovenú vetu. Ale možno je chyba v nás, že nie sme dostatočne rozumovo vyvinutý a nedokážeme pochopiť túto tebou vlastne jasne a jednoznačne formulovanú myšlienku. vyveď nás teda prosím ťa z temnoty nevedomosti a vysvetli nám ako si to myslela
Ale ak by som sa snažila niečo z toho pochopiť, tak:
kamoška nech teda vysvetlí ľuďom, že teda nie emo, ale metal, a že nech nie sú pridubenci. ale inak si myslím, že metalisti majú dosť svojich znakov, čím by sa odlíšili (napr. pentagram..)
a nechápem, prečo ty sa máš rezať, ale tak nech sa nikto nereže, život je krásny a krátky na to, aby sme si ho zničili.
Kurva, boha, vy "EMO" mi už pekne leziete na nervy! Keby ste sa nerezali, nevyzerali ako kreténi a nesprávali sa tak, tak vás tak nebereme. Všetci vravíte, že vás nemáme hádzať do jednoho vreca, ale všetci ste rovnakí!
Zhoďte z hlavy tú farebnú "metlu", odmalujte si Maybeline z očí, dajte si dole tie nechutné pásikavé podkolienky, prestatne riešiť každú chujovinu a robiť z toho tragédiu a ľudia vás prestanú tak brať.
Každý kto si pozrie tvoj profil a je normálny sa musí urechtať k smrti. A to je to! Ste k smiechu a na plač! Tak prestante si sťažovať a urobte niečo! Kto to furt má počúvať, čítať a podobne?! Ste chorí a potrebujete pomoc!
ludia su sprostý...ja som bud to nahulená /a to mám len dobru náladu/ alebo som emáčka len preto lebo mám nahovno náladu.. nech si oblečie nejake trápne hip hoperske handry a hned bude v inej skupine... škatulkovanie ej na jednu veľku riť!! takže sa s tým neser a bud aj ty a aj ona sama sebou!! na ľudí sa môžeš vyprdnúúúúúúúúúúúť!!
ak som to spravne pochopila pisala si ,že tvoja kamoška aj ostatni ti hovoria aby si sa isla rezat akoze ... toto je pre teba kamoška?ja by som taku kamošku poslala kade lahšie ... a i tak bože to su velke problemy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
btw. ty neposudzujes ludi podla veku? aspon obcas?
kamoška nech teda vysvetlí ľuďom, že teda nie emo, ale metal, a že nech nie sú pridubenci. ale inak si myslím, že metalisti majú dosť svojich znakov, čím by sa odlíšili (napr. pentagram..)
a nechápem, prečo ty sa máš rezať, ale tak nech sa nikto nereže, život je krásny a krátky na to, aby sme si ho zničili.
No tak povedz to chirurgom a som zvedavý na to ako zareagujú
Zhoďte z hlavy tú farebnú "metlu", odmalujte si Maybeline z očí, dajte si dole tie nechutné pásikavé podkolienky, prestatne riešiť každú chujovinu a robiť z toho tragédiu a ľudia vás prestanú tak brať.
Každý kto si pozrie tvoj profil a je normálny sa musí urechtať k smrti. A to je to! Ste k smiechu a na plač! Tak prestante si sťažovať a urobte niečo! Kto to furt má počúvať, čítať a podobne?! Ste chorí a potrebujete pomoc!
niekto nech niekoho reže, niekto nech nikoho nereže a niekto nech radšej nereže nič lebo prereže aj niekoho niečo iné čo by nemalo byť rezané
Teda emáci sú proste vyššia a schopnejšia forma doktorov
No a toto je podľa iba maličký kúsok menej trápne ako hrať sa na emáka ...
No a to sa mňa pýtaš či chápeš?
ze si to vobec beres .....
maj f prdeli a neries take
a ak kamoky myslia tie hovadiny vazne
hm kvalitne kamosky xP