Emo je americký slangový výraz označujúci hudobný žáner (pôvodne emotion hardcore, emotional hardcore). Vznikol v polovici 80-tych rokov a je výrazne ovplyvnený washingtonskou scénou.
to su jednoducho debilné sprosté deti, ktoré nemaju nič v tych mastnych čiernych hlavičkach, stale si bezdovodne myslia že ich nikto nemaaa raaaad a stale su smutní a plačú lebo to je EMO a to je dneska moderné... a čo sa tyka hudby, ani oni sami nevedia čo maju počuvať ale radia si tam sockariny ako su good charlotte a take podobne sračky... jednoducho v n ich sa nevyzna nikto, ani oni sami nevedia čo chcu, čo su a preto si hentakym štylom hladaju svoju osobnosť
Pre mňa je EMO úžasný životný štýl. Je spájaný s sXe, čo znamená žiadny alkohol, tabak, drogy, žiadny sex na jednu noc... Ďalej tam patrí ochrana zvierat a prírody - teda aj vegetariánstvo a vegánstvo (ale to sa ma netýka).
EMO je o tom, že človek sa nebojí vyjadriť svoje pocity a názory... Teda keď som smutná, tak to dávam najavo... A keď som veselá, tak tiež...
Potom sú tu ešte EMO kids, ktoré do*ebali emo. To sú tie 13ročné deti, ktoré sa prefarbia na čierno, orámujú si oči čiernou linkou... Oblečú sa do čierno-ružova... Fotia sa zásadne zhora... Sú stále deprimované, režú sa a podobne... Proste sprosté deti, ktoré si prečítali pár anti-emo článkou a zobrali ich vážne... Ale ich zdeprimovaný život nemá s emom NIČ spoločné...
Je to mŕtvy štýl ktorý bol kedysi rovnocenný ostatným, potom moc skomerčnel kvôli deťom ktoré z neho urobili "cool záležitosť" ľuďom to začalo liezť na nervy tak sa stalo emo terčom posmechu.
SKutoční emáci už podľa mňa vyhynuli, teraz je to len trápne opičenie sa detí.
emo nie je o obliekaní alebo móde, často sa tento výraz na toto vyjadrenie používa. Tak ako sa predstavitelia rôznych hudobných žánrov vyznačujú osobitým štýlom obliekania, tak aj predstavitelia emo majú svoj štýl. Ide o dva rôzne štýly obliekania. Prvý vychádza z „indie emo“ scény deväťdesiatych rokov, a má väzby v indie rocku a punk rocku. Zahrňuje oblečenie obnoseného vzhľadu, typicky v khaki farbách, prípadne retro štýl. Tričká bývajú menšie, s podtlačou v štýle osemdesiatych rokov. Tašky a batohy bývajú zdobené špendlíkmi a odznakmi rôznych kapiel.
Druhý populárny štýl je tmavší a vyznačuje sa narovnanými dlhšími vlasmi odfarbenými na čierno (prípadne červeno, alebo nejakým neprirodzeným odtieňom tmavej farby), no taktiež na bielo, prípadne kombinácia týchto farieb. Muži nosia tesnejšie nohavice, obvyklý je piercing pier či obočia a tmavý makeup (u žien aj u mužov; najvýraznejšia je čierna ceruzka na oči, ale vyskytujú sa aj červené očné tiene). Častým doplnkom sú okuliare s hrubšími tmavými rámami, ktoré občas nosia aj jedinci ktorí okuliare v skutočnosti nepotrebujú.
Obľúbenou obuvou sú vysoké tenisky alebo skaterské topánky, či takzvané číny.V emo hudbe ide o prejavenie citov a emócií. Charakteristické je silné až melodramatické prežívanie hudby. V dnešnej dobe je pojem emo často spájaný s depresiami, plačom a sebapoškodzovaním, čo nie je pravý zmyslom ema. Za zlé chápanie pojmu emo môžu najmä média a internet.
kedysi som emakv neznasala, teraz uz je mi to jedno, pretoze vacsina vyhynula.. a ak su tu taki na ktorich je vidno, ze je to hlupa poza, tak tych neznasam dodnes
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Pre mňa je EMO úžasný životný štýl. Je spájaný s sXe, čo znamená žiadny alkohol, tabak, drogy, žiadny sex na jednu noc... Ďalej tam patrí ochrana zvierat a prírody - teda aj vegetariánstvo a vegánstvo (ale to sa ma netýka).
EMO je o tom, že človek sa nebojí vyjadriť svoje pocity a názory... Teda keď som smutná, tak to dávam najavo... A keď som veselá, tak tiež...
Potom sú tu ešte EMO kids, ktoré do*ebali emo. To sú tie 13ročné deti, ktoré sa prefarbia na čierno, orámujú si oči čiernou linkou... Oblečú sa do čierno-ružova... Fotia sa zásadne zhora... Sú stále deprimované, režú sa a podobne... Proste sprosté deti, ktoré si prečítali pár anti-emo článkou a zobrali ich vážne... Ale ich zdeprimovaný život nemá s emom NIČ spoločné...
SKutoční emáci už podľa mňa vyhynuli, teraz je to len trápne opičenie sa detí.
Druhý populárny štýl je tmavší a vyznačuje sa narovnanými dlhšími vlasmi odfarbenými na čierno (prípadne červeno, alebo nejakým neprirodzeným odtieňom tmavej farby), no taktiež na bielo, prípadne kombinácia týchto farieb. Muži nosia tesnejšie nohavice, obvyklý je piercing pier či obočia a tmavý makeup (u žien aj u mužov; najvýraznejšia je čierna ceruzka na oči, ale vyskytujú sa aj červené očné tiene). Častým doplnkom sú okuliare s hrubšími tmavými rámami, ktoré občas nosia aj jedinci ktorí okuliare v skutočnosti nepotrebujú.
Obľúbenou obuvou sú vysoké tenisky alebo skaterské topánky, či takzvané číny.V emo hudbe ide o prejavenie citov a emócií. Charakteristické je silné až melodramatické prežívanie hudby. V dnešnej dobe je pojem emo často spájaný s depresiami, plačom a sebapoškodzovaním, čo nie je pravý zmyslom ema. Za zlé chápanie pojmu emo môžu najmä média a internet.
Enormne masívna ofina
Extrémne mastná ofina
Emocionálne a mentálne oslabený
Ejakulát má v oku
Elektráreň Mochovce
Emancipovaný melancholický outista
Extra módny outfit
Erotický masážny olej
Ejakulát medzi oči
Extrémne malý (k)oko(t)
Evidentne mozgovo oneskorený/á
Ej malá obluda!
Emocionálne mrte odpálený
Evidentne má ostroporózu (to znamená duševná zaostalosť)
Eva má okycanicu
Evolúcia ma obišla
Elektromagnetický oscilátor
Extrémne málo orgazmu
Efektívny mimozemský omrd