moja spoluziacka je emo ....a ona si reze cez hodinu ruky ziletkou...to uz neni normalne a to len koli konradovy sprostemu .....zalezi mi na nej ale neda si poradit .....
Ako nemyslím, že je za tým len to emo..tam je isto problém nekde úplne inde..
Hod jej bebenkov nick..a nech sa s tým svojím Konrim povypráva o svojích emáckych aktivitách..možno jej dá rozum..chápeš od jej boha Konriho si to skôr vezme k srdcu..a prestane s tým..
jasny priípad pre psychiatra,cim skor tym lepsie... dievca urcite prechadza tazkym obdobim,nielen kvoli hlupej SHS3 ale proste zaradila sa do zlej skupiny,ktora je teraz strasne trendy... byt EMO je daco super, ukazovat sa ako trpim,pomozte mi,resp. aha potrebujem aby ma ludia videli trpiet...
Ja sice toto nepochopim,ale kazdy musime prejst obdobim dospievania aby sme pochopili prave zivotne hodnoty a nasli si svoje miesto na tomto zvratenom svete...
no toto ako to uz naozaj nie je normalne, to dievca to nerobi kvoli konradovi, ale kvoli jej sprostosti, len preto ze chce byt zaujimava, ako ja mam dooost
ta potom ta tvoja spoluziacka nevie co je emo... sakra ludia sak emo neni o rezani sa... och kam sme to prisli... tak jej jednu je*ni nech sa spamäta hah... a tak no chuda holka...
v prvom rade tvoja kamaratka neni emo ale nezrele decko zabuchnute do konrada, neboj, superstar skoncila, za chvilu uz nebude vediet kto bol konrad, hlavne jej uchmatni tie ziletky a niekde strc aby ich nenasla, sak potom sa uvedomi, alebo si uvedomi co je emo...btw, uz si sa jej pytal/a preco si reze tie zily? tu odpoved by som si vypocula
hehe coo?? kvoli tomu šašovi by som to urcite nerobila achh jaaj keby mna niekto tak lutoval alebo by ma mal rad ze by si kvoli mne podrezal zily ale to sa asi nikdy nestane
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Kazdopadne, skus sa s nou o tom porozpravat. Mozno ked uvidi, ze ti na nej zalezi, tak ak je dobra kamaratka tak by sa mohla uvedomit
Ako nemyslím, že je za tým len to emo..tam je isto problém nekde úplne inde..
Hod jej bebenkov nick..a nech sa s tým svojím Konrim povypráva o svojích emáckych aktivitách..možno jej dá rozum..chápeš od jej boha Konriho si to skôr vezme k srdcu..a prestane s tým..
Ja sice toto nepochopim,ale kazdy musime prejst obdobim dospievania aby sme pochopili prave zivotne hodnoty a nasli si svoje miesto na tomto zvratenom svete...
to je nejaka novinka?
bud aspon rada že nemusiš rozmyšlat že čo si žela od teba na vianoce
ale inak..
skus šokovu terapiu..
zober zrkadlo a ukaž jej to pred ksicht so slovami..
pozri aka piča sa z teba stala