A co je zle na chalanoch co niesu ani Meltaci, Ani Punkaci, ani Punkeri, ani Hiphopery, metalisti ani nic. To je dnes az tak nemoderne vyzerat ako clovek, byt slusny a pozorny? Preco sa vam nepacia "Gentlemani"?
ani jedno , kazdy nech ma vlastny styl a nech je originalny , nie vsetci naraz ofinky nabok , rovne silce a cierna farba skombinujte co z toho vide taky novy metal,hiphop,punk
vy zrejme nesudite to ze kto co pocuva, ale to ze kto sa ako oblieka a tym tvori svoj zivotny styl. no neviem preco by kazdy aj mal pocuvat to jak sa oblieka. asi malo ludi by tipovalo ze ja pocuvam skoro furt jazz, no kazdopadne tato tema je dokopy o nicom
nechapem preco takto skatulkujete ludi...kazdy musi byt reper punker emo alebo metlak?a normalni ludia co ocuvaju aj to aj to ale neobliekaju sa tomu tak ti su co?ako nic v zlom zakladatelovi tohto fora ale vyberat si ludi podla stylu a ne toho co v nom je je dost pridrbane...
Neviem preco oddelujes "gentlemanov"-teda "slusnych a pozornych" ako si ich nazval, od ludi, ktori su, dajme tomu, zacleneni v nejakej tej skupine ludi...akoby ziadny punker alebo emak nemohol byt slusny a pozorny ...ja tiez niesom zastancom takychto vytrtov mladej generacie, aj tak im to dlho nevydrzi, prinajhorsom budu v 30ke-40ke behat s ruzovym kohutom na hlave..ich vec...
A tiez neviem preco tu nikto nespomina depesakov ...tii uz naozaj asi pre vsetkych vymreli...:/ ale nieje tomu uplne tak ...skuste sa pozriet na depesacku kulturu...taa sa praveze zaklada na slusnosti a pozornosti-gentlemanosti.j.
33. Jojo396- prave ze punk su buzni s nejakymy kohutmi na hlave. oni sa snazia byt zaujimavy. sak to je pre deti. hip hop je stoho vsetkeho najnormalnejsi.
emaci vyzeraju nechutne dobre, ale iba daktori, no...co sa tyka stylu..najlepsi je svoj vlastny...ale ked si mam vybrat tak radsej punk a emo, ako nejaky trapny mastny hip-hopersky gadzo
aj mna by zaujimalo,co vidite na emakoch .... s orientaciou nemozu byt komplentni,ked si maluju oci na cierno,vlasy tiez,a bohvie co este vselico....fuj...
u mna su to hip-hoperi,za ktorymi by som sa otocila....
inak na hiphoperov plujem, z emakov som nervozna, punkeri a metlaci mi nevadia ale nie som zastankyna rozhodovania "tento styl alebo tento?" o styl absolutne nejde
17. suhlas...takyto chalani ktory vyznavaju urcity styl a sa podla neho aj obliekaju su zaujimavy len pre pubertiacky...
btw je podla mna blbost obliekat sa podla toho co pocuvam je to dost trapne...hip-hop e maci su maxialne trapny...punkeri tiez...jediny v pohode su metlaci
aaaa milujem ked niekto riesi styl .. a este v takej veci ... najptrapnejsie co moze byt ... sa hadat kto je lepsi ... proste ja mam v **** ci niekto je to alebo hento .. ked je mi niekto simpaticky tak moze byt aj zebrak tak sa s nim bude bavit. sa zobudte co pisete a prestante riesit styl, je to detinske.
neznasam ked sa ludia rozdeluju do skupin, prave to robi z ludi uplnych idiotov.ved som clovek, nemusim byt emo ani punkerka ani hip hoperka...ale najviac mi z toho vadi hip hop, iba nadavaju a machruju
jednoznacne punk...i ked sa mi uz pacil hip-hoper ale on bola straasne inteligentny...taze punker ale ne az bars drsny zeby ked ide po ulici aby som nemusela ist na druhu stranu...bo to i taki su a sa ich bojiim
Strašne sa mi páči názor Wewa že pankáč a punker je niečo úplne iné ..prosím ťa kamarát zamysli sa nad tým ...a teraz k veci ..každopádne punk, páč ním môžem vyjadriť môj názor na svet, na systém a takisto sa aj odlíšiť od ostatných "slušákov" ...najviac sa mi páči keď idem s čírom, sidovkou a botami po ulici..tie čudné pohľady okoloidúcich milujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
naozaj vam tito chlapci pripadaju pritazlivi?
a inak mi je to v podstate jedno... nejde o to,co ma na hlave, ale v hlave a o charizmu, nie o stajl...
Neviem preco oddelujes "gentlemanov"-teda "slusnych a pozornych" ako si ich nazval, od ludi, ktori su, dajme tomu, zacleneni v nejakej tej skupine ludi...akoby ziadny punker alebo emak nemohol byt slusny a pozorny ...ja tiez niesom zastancom takychto vytrtov mladej generacie, aj tak im to dlho nevydrzi, prinajhorsom budu v 30ke-40ke behat s ruzovym kohutom na hlave..ich vec...
A tiez neviem preco tu nikto nespomina depesakov ...tii uz naozaj asi pre vsetkych vymreli...:/ ale nieje tomu uplne tak ...skuste sa pozriet na depesacku kulturu...taa sa praveze zaklada na slusnosti a pozornosti-gentlemanosti.j.
EMO A HIP HOP DO JEDNEHO VRECA BUZERANTI
a punk mi je u riti...pokym sa do mna nestaraju ani ja nemam nic proti nim
u mna su to hip-hoperi,za ktorymi by som sa otocila....
inak na hiphoperov plujem, z emakov som nervozna, punkeri a metlaci mi nevadia ale nie som zastankyna rozhodovania "tento styl alebo tento?" o styl absolutne nejde
a btw. nechapem ako sa niekomu mozu pacit namalovani chlapi, ved to je zzenstile..hlavne ked ma viac make-upu ako vsetky baby okolo
btw je podla mna blbost obliekat sa podla toho co pocuvam je to dost trapne...hip-hop e maci su maxialne trapny...punkeri tiez...jediny v pohode su metlaci
Punk-shit
hip-hop - shiiiiit
Sam sebou //////////tak to ma bit a vi vsetci co sa radite niekam obliste mi rit