pocuwam w podstate dost "emo" hudby a prisiel som na to az teraz.no niesom emo..aka haluz xD btw..wsetko toto je pohodickowa mjusiq..a pocuwa tu niekto country ? xD
heh..ale cem sa len spytat..co maju wsetci proti EMO ?...len kwoli tomu ze je to teraz IN..a ze niektore holky...teda wacsinou len holky..sa "hrajú" na to.pricom wobec to tak necitia.heh..wsak?..myslim zee clowek musi mat k tomu wztah..a ze nie widis nieco "EMO".a. "aha EMO,to je kuul..budem tiez taky".wrr..wed to je uboohee..keby aspon poznali hlbsi zmysel..hmm..a co taky punk? metal?.heh...to su tiez pecky xD
CHCEM LEN UPOZORNIT ZE EVANESCENNCE NIE JE GOTHIC ANI NIC V PODANI KOMERCNEHO MAINSTREAMU HOVNO SA DO TOHO ROZUMIETE GOTHICKA HUDBA JE O INOM A SAMOTNI GOTHICI NEPOCUVAJU LEN GOTHIC JASNE??
EMO sem EMO tam a čo??? poserieme sa z toho?
dievčatko zmiešala si nezmiešatelne gratulujem
gothic: Lacrimosa, Tristania, Xandria, epica, after forever, goth rock The 69 Eyes
pozná aspon niekto jedbu z tychto kapiel?
aj nie
TAK SA DO BOHA NESERTE DO GOTHICU!!!
Satyricon, Abigor, Moonspell, Dimmu Borgir
Black metal
dobre dobre už som ticho riešte si problemy po svojom
Punk je v pohode, najlepsia kapelka je urcite Sitňan(ale aj pivo ) a Konflikt.Rock je po metale to najlepsie co clovek vymyslel a gothic je skvely ako styl sam o sebe.paci sa mi z toho najmä styl obliekania a make-upu.ale zaujimave ze ku gothicom pridruzuju casto Marilyna Mansona
Dicki>>>> to že mansona priradzujú k gothicu je pravda ale jeho štýl obliekania a image sa iba podoba na gothic viac menej je iba vystredna osobnost ale jeho hudba nema z gothicom nic spolocne,
Schizofrenik>>>>mas pravdu raz som si ale robil priblbly test ze ci prejavujem sympatie k Satanovi...skratka ci k tej komunite patrim.tak len tak z prdele som si ho urobila, a popri otazkach typu ze ci pouzivam biely puder a cierny ruz a ci nosim striebro tam bola aj otazka ze ci pocuvam oplzlu hudbu ako napr. Marylin Manson (p.s.:nesuhlasim s tym pridavnym menom, lebo ja Marylina milujem ).tak som sa na tom smiala.ale vyslo mi z 32 bodov 31.len na otazku ci drogujem som odpovedala nie.takze tam vraj patrim dobre nie?
Dicky>> no ved prave aj gothic sa dost stotoznuje so satanizmom ale nieje to pravidlo hoc podobne ako ty sa k tomu staviam ja ale to aj vacsina ludi ktora sa snazi opovrhovat katolicizmom a cirkvou....heh len tak mimochodom nenosis aj pentagram?
Caute. Zhanam skusobnu v okoli Nitry a bubenika z nitry do zacinajucej punk-rockovej kapely. bicie su neni podmienka hlavne ze vie hrat bicie mame. Kontakt mam v profile. Dakujem
Schizofrenik>>>>nenosim ale uvazovala som nad tym, no rozhodla som sa dat si takeho satanása ale predstav si, kedysi som bola katolicka, ale dnes to uz nemozem povedat.staci si raz precitat necenzurovanu Bibliu a tak...:/
hmmm mňa ten znak fascinuje stačí ked ho pootočíš a hned ma iný význam ja som pokrsteny a mám aj prvé svete ale my to máme v rodine lenže nik nechodí do kostola beriem to ako zvyk. a este k tomu pentagramu je kopa ludi ktori ani netusia co znamena moja mama za tym znakom videla zidov
nechcem kaziť radosť ale EMO neni štýl hudby a gothic takisto... punk a rock sú hudob. štýly, ale tamtie dve sú štýly jako výzoru, takže niečo typu "počúvam EMO" je pekná kravina... ale môžte počúvať skupiny typu Visual Kei alebo EMO, to je už niečo iné...
Niorai>>>> ako s prv niečo naštuduj jasné??? GOthic je druh metalu gothicke smutné texty a hudba mužský hlas sprevádzaný ženským ako EPICA alebo Leaves Eyes ale neviem či som dobre strelil hoc gothici ani moc gothic nepočúvajú neviem prečo nudne to je a emo ty blba hlupaňa!!!!!! bol na začiatku iba ako hudobný štýl tak laskovo nepleť somariny jasne???
schizofrenik>>>mas pravdu pentagram je fascinujuci znak...takze ty si kedysi tiez veril, ci uz pri prvom svatom to bolo s vierou na bode nula?mne totiz staci sa pozriet na dnesnu cirkev a mam dost s celou vierou a staci si raz precitat knihu knih a mam tiz dost no nic btw ty mas vytetovany pentagram?tipovala by som ze hej
Vy sa tu hovno vyznate aj do gothic. Žiaden metal, ziadni evanescence ani podobne veci.
Vypocujte si Bauhaus, Christian Death, Skeletal Family, Alien Sex Fiend, Faith and the Muse a potom skusne znovu povedat co to gothic je.
A pre toho, kto napisal ze gothic nie je hudobny styl..mas ale aj nemas pravdu..je to hudobna subkultura. Zalezi najma na hudbe. Nie je to len o obliekani, ale image je dolezity takmer pri kazdom style a gothic nie je vynimkou..
Okrem toho..punk a gothic maju k sebe ovela blizsie nez si myslite.
cafte, jeden moj netovy znamy z Nemecka ma poprosil ci by som mu trosku nezpropagoval jeho rozbiehajuci sa projekt - dalo by sa to zaradit do cohosi co sa skatulkuje ako industrial gothic.
ja pocuvam z toho vsetko, mozno najmenej asi gothic a najviac asi punk-rock ale ako som povedal vsetko sa da z toho pocuvat a pacia sa mi emo ucesi ale niesom emak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
preco potom kazde jebnute decko zaklada a pise to iste a myslim, ze nieje nahoda, ze vzdy je to baba a ma 15 rôčkov.
ZONA A, Slobodna Europa ruleeez !
EMO sem EMO tam a čo??? poserieme sa z toho?
dievčatko zmiešala si nezmiešatelne gratulujem
gothic: Lacrimosa, Tristania, Xandria, epica, after forever, goth rock The 69 Eyes
pozná aspon niekto jedbu z tychto kapiel?
aj nie
TAK SA DO BOHA NESERTE DO GOTHICU!!!
Satyricon, Abigor, Moonspell, Dimmu Borgir
Black metal
dobre dobre už som ticho riešte si problemy po svojom
JA ficim teraz na punk-rocku takze BILLY TALENT 4EVER!!
Napríklad skladba Lacrymosa
Vypocujte si Bauhaus, Christian Death, Skeletal Family, Alien Sex Fiend, Faith and the Muse a potom skusne znovu povedat co to gothic je.
A pre toho, kto napisal ze gothic nie je hudobny styl..mas ale aj nemas pravdu..je to hudobna subkultura. Zalezi najma na hudbe. Nie je to len o obliekani, ale image je dolezity takmer pri kazdom style a gothic nie je vynimkou..
Okrem toho..punk a gothic maju k sebe ovela blizsie nez si myslite.
Evanescence je podľa slov Amy dark rock, proste temný rock a hotovo
ja viem čo je gothic, takže no fear Evanescence aj tak milujem
Jediné, čo by ste ako tak nemuseli považovať za hud. štýl, pretože je veľmi podobný iným štýlom. No je to hud. štýl...
Gothic- úžasné texty, úžastní ľudia, užastné piesne, užastné nálady a život... nič viac nedodám, kto neprežil, nepochopí...
Rock- základ mojeho bytia. Na ňom sa stavajú ostatné hudobné štýli a v mnohom sú mu podobné...
Punk- to isté ako Rock, len je ináý v niektorých veciach
» www.myspace.com/mundtot...
Super oblečenie ghoic,rock,metal.... na www.darkness.sk ,majú super ceny,aj seriózny sú!
!!!!!!!!!!!!!