Ani jedno.. CELEEEE ZLEEE... na čo sa zaraďovať do nejakej skupiny? mi to príde, ako keby tí dnešní 13 roční ľudia sa nezaujímali o nič iné, len o to, ako sa niekam zaradiť. a tí čo nikam nepatria sú čo loozri??? no len tak, že podľa mňa, človek môže mať veľa kamarátov, aj keď sa nereže, nenosí všetko čierne, alebo nemá na plno pustený fon v buse s hip-hop peckami tráápne toto delenie
na to radenie... musis mat k damnemu typu veci vztah... ja som "metalista" ale nie preto ze aha som metalista niekam patrim ale prosto metal a spol sa mi paci... takze sa riad sebou a nie tym co je IN....
boze tak sa pomylila ... mylit sa je ludske taq teda scene ... Najprv by som vám chcela vysvetliť, čo to vôbec znamená Scene. (veľa ľudí to nevie, čítajte "sín") sa v mnohom podobá emu, ale napriek tomu je dosť odlišné. Asi najväčší rozdiel je v tom, že scene kids sú narozdiel od emo su veselí a sebavedomi..... Neutápaju sa v depresiách, ale milujú život, nenosia len čiernobiele kombinácie oblečenia, ale naopak farebné a výstredné, so šialenými kombináciami.... Ďalším z rozdielov je aj hudobný vkus. Mnoho zo scene kids počúvajú hardcore scremo alebo punk, vynimkou ale nie je ani metal, alebo rap. Proste naprostá sloboda výberu ...
@54..@xixinqa : máš uplnú pravdu a nie tí čo trepú že scene sú iba zasrané 13 ročné deti a že medzi emo a scene neni rozdiel..že to je to isté..!! sú uplné kraviny..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
možno sa pýtam hlúpo, ale aký je rozdiel medzi emo a scene? a wtf je vlastne to scene, akože ... baba má obrovské vlasy a ?? pointa toho celého??
a píše sa to gothic
na to radenie... musis mat k damnemu typu veci vztah... ja som "metalista" ale nie preto ze aha som metalista niekam patrim ale prosto metal a spol sa mi paci... takze sa riad sebou a nie tym co je IN....
gotiCK..