ježííš ľudia sú trápny, keď sa snažia zaraďovať do nejakej skupiny.. veď nájsť si priateľov sa dá aj keď nepatríš do nijakého štýlu.. ja nie som ani scene ani emo , ani hip-hop.. a necítim sa vôbec osamelá...
tak o to sa ja fakt nezaujimam cize ani jedno..ale ak by som nemala na vyber tak radsej scene..pocula som ze je to vlastne to iste, ibaze scene je iba ako styl obliekania, ucesov nijaky hlbis ony to nema a emo to su tie sra.ky a ludske trosky..alebo ja neviem... netrapi ma, nestaram sa o to, bye
Ja medzi emo a scene nevidím rozdiel, oba štýly sú pre ľudí bez fantázie a vlastnej identity... A k tomu s mastnou ofinou cez oko, aby začali čoskoro škúliť Proste odveci
omg to je otazka!!!!!! jednoznačne EMO!!!! EMO nieje len štýl malovania očí a česania sa.. EMO má filozofiu, podstatu, pointu, vnútro!!! a scene je len zopár nastajlovaných dievčat čo si povedalo: "buďme kúl" a cela pointa scene je o tom ako sa obliekaju maluju a češu.. dosť povrchné, nie?? nemám nič proti tomu keď sa niekto tak oblieka... ale keď sa pre neho to, že sa tak oblieka stane celým zmyslom života je to dosť úbohé!! vela scene si toto neuvedomujú a stali sa vnútorne prázdnymi.. ale napríklad taká Audrey Kitching, Brookelle Bones, alebo cooler Jeffree Star.. RESPECT!! oni sú sami sebou.. o tom to je.. ae večšina scene sa ich snaží napodobniť alebo aj iných scene a tým sa stávaju trápnymi fake.. anajlepšie je byť sám sebou, a aj keď máš nejaký štýl, nenechať sa ním obmedzovať...
EMO. inac nechapem ludii co tu len nadavaju. ved otaska bola povedana jasne. ktorii z tich dvoch sa im paci viac. nechapem naco sa tu vyjadruju ludia co tu len nadavaju a urazaju, a pritom vedia prd o emo a scene. skoda slov....
Obidva "styly" su pre jebnute 15 rocne detiska, ktore ziju vo vlastnom svete s inym pohladom na svet okolity a este sa nevedia sami rozhodnut, ktoroucestou sa vyberu... tak si takto nicia zivot.
@Anarchylove RESPECT kamo!a ty sa necitis tak troska cool ?ked nenavidis nejaku "scene" ..nevem keri pici vytvor to je .. sorry a ked uz hovoris,ze je dobre byt sam sebou aj ked vyzna clovek urcity styl ..preco mas v profile "A este daco... nesnazte sa ma krotit, menit, presviecat o svojej pravde, a podobne hovadiny!!! TO SA VAM AJ TAQ NIGDY NEPODARI!!!!!!" +podobne kecy?nezda sa mi to jak original pac to bolo uz v XX profiloch ..
@ooooo mám totam preto lebo ma uz stve ze mi kazdy hovori co mam robit jak sa mam spravat a stara sa domna.. a mozno maju mnohi v profiloch nieco podobne a podla mna je to dobre ze to taktiez beru.. tym sa vlasne stavaju sami sebou ze si nenechaju nic diktovat... a je mi uplne jedno kto to v profile ma a kto nie... mam to tam preto lebo si to myslim a beriem to tak, nie preto aby som bola"cool" . a nepovedala som ze nenavidim scene to je blbost... nikoho a nic neodsuzujem... len som napisala co si o tom style mysim
scene je velmi podobne stylu emo... len proste scene kids sa obliekaju pestro a zo zivota maju velku srandu... proste skoro nic im nepokazi naladu ked ju maju dobru... no a emo boys a emo girls su pravy opak
@ooooo tak dobre no možno chápeš a nemyslim si že je to svete pismo... proste je to len molj nazor to je setko ale ty si svetý plávaš na nebesiach a narážaš o ružové oblaky sťa nafetovaná hannah montana...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Ja sa nedokážem na emo ani podobné sračky (BLEE) už ani pozerať.
Scene je viac také farebné ako Emo.
[/IMG]