Nepaci sa mi ich vyzor, cierna cierna a furt len cierna (sem tam nejaka biela do toho)
Ale este viac sa mi nepaci ich "spravanie". S niekym takym by som sa nemohol kamaratit.
preco by mali byt zli len sa skuste wzit do ich koze rodicia piju a na nich kaslu keby to bolo u was tak hned zdrhnete z domu lebo to newiete wydrzal ale oni su stale doma wy ste oproti nim slabosi obycajne padawky oni drzia az dokonca nemusi to byt len alkohol proste aj nieco ine wy by ste udali swojich rodicow sak naco mi su rodicia ja sa wiem o seba postarat ale nie je to tak oni by si powedali mam skwelzch rodicow aj ked maju swoje chyby ale EMO je o emociach ale emocie nie su len smutok je to radost oni ziwot ziju wy ho len preziwate
to je sice pekne ze emo neni len o smutku, ale vacsina zdeptanych emodievcatiek si to mysli. ak si myslia ze ked sa namaluju na cierno, podrezu si zili a ozeru sa, ze tym nieco vyriesia...tak maju smolu a nevyriesia nic, iba si privedu dalsie problemy...
@18 to tiez nie je ziadna vyhra. to oblecenie make up a podbne veci sa daju este zniest. najhorsi je ten zaklad. strasna precitlivelost a zdeptanost. ved s takymi ludmi sa pomaly vobec neda vychadzat. mas len jeden zivot...tak preco ho chces zabit tym ze budes nestastna a zdeptana??
napr. aj ja sa zaraďujem medzi metlákov a nie som deprimovaný alebo nasraný vtedy keď sa tak fakt necítim. väščinu času som veselý a furt sa rehocem napriek tomu že som oblečený v čiernej
to akoze ,,emo" co dnes chodi po ulici sa ani nemoze nazvat emo...su to len ,,emo kids" ktore si utvorili vlastny styl a nema to s ozajstnym emom nic spolocne...
Do ozajstneho emo vobec nepatria pasiky,sachovnice a tie ich sponky s duplom nie kitty a rezanie zil...ste trapni...
uz bezte s EMO forami do p*ce.to slovo neznasam tak ako cely ten styl.... dnesne decka, co si tak hovoria,ani nevedia, co to vobec v skutocnosti je.
mam na to neskutocnu averziu!
suhlasim s @11 ....toto terajsie emo, co fici na Slovensku cca 2 roky je len nechutna komercna sracka pre male deti, hlavne dievcata, co nevedia co od nudy....
povodna myslienkaje celkom dobra, aj niektora hudba sa da...
ale teraz ked sa povie EMO tak sa vsetci rozplyvaju ze ty sa rezes, ty si emak, ty si smutny, preco si len smutny atd....chujoviny....skatulkovanie....
ano vadi! na tomto hnusnom a nechutnom komercnom style mi vadi vsetko! vdaka tymto emakom som aj ja povazovana za emo, lebo mam tmave vlasy, ofinu, cjerne linky, nosim odznaky a zicherky, takze hned som emo... ze diky povodne emo male nadhernu myslienku... ale to uz dnesnym emakom nic nehovori oni nepoculi o pomoci prirode, greenpeace, vegetarinastve a veganstve, DIY... oni poculi len o lebkach, ňújorkeri a cjernej farbe... je fakt smutne pozorovat ako tlupa deciek dokaze znicit a zabit nieco zmysluplne...
mne vadi to ze sa ti naruseni ludia rezu a take podobne chujoviny...a este ked vidim jak im furt ta ofina pada do ksichtu a oni ju tam budu mat v tych ocach aj keby traktory padali:/
niesom emak ani emakom nebudem a ani by som nechcel a nemam rad tento styl ich nazory obliekanie sa a celkovo ich samotnych no neriesim ich pokial oni neskacu do mna ja neskacem do nich kto chce patritt k takemuto zoskupeniu a hlasi sa knemu tak ok len nech neotazuje druhych mam kamarattov co sa knim hlasia a su to dobri kamarati ale sak teraz koli tomu ze nemam rad tento druh hudby a oblecenia nebudem ich strielat nech si robi kazdy co chce zatial
ale nie, vazne..emo? vadi mi vsetko, vsetko do poslednej veci...posrali vsetko, co sa dalo... clovek nemoze nosit cinany bez toho, aby bol emo...nemoze mat sachovnicu, inak je emo( sice sachovnica patri k SKA ale ok) nemoze proste nic.. kvoli sku*rvenym zas*ranym emakom, ktori sa musia do vsetkeho srat a nenechaju nic na pokoji, su to idioti a vobec nie v pohode ludia, nepoznam jedineho normalneho emaka, hovorte si, co chcete.. pretoze aj keby boli normalni a mili, odradi ma to ked vzdy povedia " neee ja nejsom emo, ja pocuvam punk".. hej punk ako blink 182 a simple plan..to ma podrzte...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
@1 (znova) Drsné
Ale este viac sa mi nepaci ich "spravanie". S niekym takym by som sa nemohol kamaratit.
povodne emo z 80. rokov je vpohode, ale to je uz vpodstate mrtve..
ale vadia mi...
TO NIE JE OFINA....TO MUSÍŠ CÍTIŤ VO SVOJOM SRDCI...
celé je to ujeté
Do ozajstneho emo vobec nepatria pasiky,sachovnice a tie ich sponky s duplom nie kitty a rezanie zil...ste trapni...
lebo to ani sami nevedia
mam na to neskutocnu averziu!
povodna myslienkaje celkom dobra, aj niektora hudba sa da...
ale teraz ked sa povie EMO tak sa vsetci rozplyvaju ze ty sa rezes, ty si emak, ty si smutny, preco si len smutny atd....chujoviny....skatulkovanie....
nech žije škatulkovanie, a skreslené názory dnešnej mládeže
ale nie, vazne..emo? vadi mi vsetko, vsetko do poslednej veci...posrali vsetko, co sa dalo... clovek nemoze nosit cinany bez toho, aby bol emo...nemoze mat sachovnicu, inak je emo( sice sachovnica patri k SKA ale ok) nemoze proste nic.. kvoli sku*rvenym zas*ranym emakom, ktori sa musia do vsetkeho srat a nenechaju nic na pokoji, su to idioti a vobec nie v pohode ludia, nepoznam jedineho normalneho emaka, hovorte si, co chcete.. pretoze aj keby boli normalni a mili, odradi ma to ked vzdy povedia " neee ja nejsom emo, ja pocuvam punk".. hej punk ako blink 182 a simple plan..to ma podrzte...
to coje neaka nakaza?