Iba neska som objavila EMO..Je to niečo neskutoňčé..mam prestrašnú depku a pri tejto hudbe zabudnem na šetko čo ma trápi...chcem byt v stylish EMO uš celá...čierne vlasy mám..svoje ale brutálne čierne..čo mám ešte na sebe podniknúť..haaaaaaaaa???...
1ka EMO nie je ziadne trapne individium. su ludia ktory sa chapu a vedia sa navzajom pochopit lebo su iny a vy "normalny"ako sa nazyvate tomu nechapete
rythmtyna ak chces vediet viac tak mi napisa tajnu ja ti powiem a hantych debilkov nepocuvaj sak kazdy sme nejaky
Ani som si profil nemusel pozret a uz som wedel ze to nebude mat wjac nez 15 rokow..
Si myslis ze sa stanes EMO girl, ked si das na seba cierne handry a zacnes si rezat zily? Ani raperkow nerobi raperkami to ze si daju wytahane tricka, proste w to treba werit a treba to citit a nie len si dat na seba nejake trapne handry a snazit sa podobat njekomu inemu..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
rythmtyna ak chces vediet viac tak mi napisa tajnu ja ti powiem a hantych debilkov nepocuvaj sak kazdy sme nejaky
Si myslis ze sa stanes EMO girl, ked si das na seba cierne handry a zacnes si rezat zily? Ani raperkow nerobi raperkami to ze si daju wytahane tricka, proste w to treba werit a treba to citit a nie len si dat na seba nejake trapne handry a snazit sa podobat njekomu inemu..