Je to jedna velka piiiicovina.Obliekat sa do morbidnych uniforiem a mat prijebane nazory pocuvat prijebanu hudbu.Nosit uniformny uces s prijebanou dlhou ofinou nabok.Vybijane piconiny (opasky) ktore su navyse z hladiska mody IN.
NEUZNAVAM TO A plujem na nich.
Bo su to kokoti a štetky.
Ma to vela prvkov podobnych nacizmu.
Len im chyba vodca.
Kazdy by sa mal obliekat ako xce ved nie sme ovce a nezijeme vo svete kde je treba uniformu.Mali by sme si vazit ze mame na vyber a nemusime podliehat stadovemu efektu.
a tie deti sú smiešne, píšu o tom ako ich to tu na tomto svete nebavíˇ, že sú tu iba samé hovna a podobne, že jedine smrť je ich "záchranou"...to je choré...
jatojebem : Tak to si picovinu napisal/napisala . Vravis ze uniformy....to bolo akoze co ? To nevies ze EMO uznava DIY ? Prijebana hudba ? To je vec nazoru. POdobne prvky nacizmu ? Chod sa liecit .....ved EMo sa zaujima o problemy tretieho sveta, su proti trapeniu zvierat, preto su vacsinou zaryti vegani. A ze im chyba vodca ? Ziadneho nepotrebuju , lebo su samotari. Si kokot/pica
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Je to jedna velka piiiicovina.Obliekat sa do morbidnych uniforiem a mat prijebane nazory pocuvat prijebanu hudbu.Nosit uniformny uces s prijebanou dlhou ofinou nabok.Vybijane piconiny (opasky) ktore su navyse z hladiska mody IN.
NEUZNAVAM TO A plujem na nich.
Bo su to kokoti a štetky.
Ma to vela prvkov podobnych nacizmu.
Len im chyba vodca.
Kazdy by sa mal obliekat ako xce ved nie sme ovce a nezijeme vo svete kde je treba uniformu.Mali by sme si vazit ze mame na vyber a nemusime podliehat stadovemu efektu.
a tie deti sú smiešne, píšu o tom ako ich to tu na tomto svete nebavíˇ, že sú tu iba samé hovna a podobne, že jedine smrť je ich "záchranou"...to je choré...
Ja som minule videl hovno v zachode verili by ste ?
PEACE