podla mna je emo,emo je styl ako aj punk ako aj hip hop aj ostatne rozlicne styli...neviem preco sa vsetci tak odcudzujeme...ved kazdy jeden styl vznikol clovekom...takze poprosim vas,nic nehovorte na emo styl lebo my zacneme odcudzovat vas,a nebude vam t
nikto si o vas nemysli, ze sa rezete... aspon teda ja nie... na to proste nemate lebo ste nikto ! emo je proste trapny styl vekovej kategorie do 17 rokov a nic viac. hudbu kopirujete a obliekate sa jak dementi, aby ste zaposobili na "emo-girl". nikoho neodsudzujem ale skuste porozmyslat nad tym o co sa snazite.
Ja si myslim,ze EMO vobec neni o rezani,ale o pocitoch... Emaci su proste normalni ludia,ktori len davaju najavo svoje emocie. A to je nakoniec dobre,no nie?
Vela ludi dava najavo svoje emocie a nepotrebuju sa kvoli tomu zaradovat do nejakeho hnutia EMO Podla mna to je len trapny pubertalny vyplod.. ludi, kt. sa potrebuju niekam zaradit..
preco ste prebrali kocky od SKA,opasky od PUNK,sponky do vlasou od 6rocnych deticiek,rukavicki od rockerou,topanocki od baletiek,conversi od punkacou,ruzovu farbu od gayov(niesom rasista)?????!!
VY STE KOPIRÁK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kto sa nereze,neni emo...emakou ukludnuje rezanie do ruky
Emo su kokoti dpc ... nevedia sa pravde pozret do oci tak placu nad kazdou kokotinou a su radi ked ich nejaky chujko polutuje... no to je moj nazor, aspon takto to vnimam ja zo svojho okolia.
ak ma niekto presveci o skutocnosti tak mi prosim napiste...
zaujímavé ako jeden tzv. "nový životný štýl" tu rozčuluje polovicu užívateľov birdz fóra. Vôbec sa nezaradujem medzi "emo ľudí" a neobhajujem tu emo, ale podľa môjho názoru nech si každý robí čo chce, nech sa aj postaví na hlavu, mne to môže byť maximálne ukradnúté, keď sa tak niekto cíti jeho vec a už vôbec nechápem niektorých ľudí, ktorým tu až trhá žily od hnevu :/ tak keď im to vadí nech túto tému ignorujú.
A na záver, chcela by som sa spýtať, akože ktoré skupiny sú podľa vás "emo"?
lols sranda jak vsetci hovoria o tom istom, o tom co si precitkali na volkajej "emo" starnke. deticky, ked vyrastete ptotom pochopite ze vam to jeblo na bednu..
emo na slovenesku neexistuje, je to tu len sami pozer.
som metlak cize tiez neoblubujem hip hop ale je aspon nekopirujuci styl pre 13-15 rocne deti... jasne ze emo kapely si radsej vypocujem ako hiphop lebo to ma aspon daco spolocne s rockom a punkom ked uz to skopcili ale to ich oblecenie a tie ich stupidne emacke ksichty neviem strpiet... cest vynimkam, su aj normalny ludia ktory maju radi emo a nepotrebuju koly tomu vyzerat ako kkti... ale niekto si asi mysli ze ked nevyzera ako curak neni emo.
omg,si tu vsetci myslia ze emo je zivotny styl,ale to je subkultura!emo njeje o pasikavych ponozkach,ofinke,converskach,ani o tom ze sa rozplaces lebo ti mama kupila pomarance namiesto mandariniek a dokonca(teraz sklamem setkych pozerov) nie je to ani o tej sexi ciernej linke na oci,ba dokonca ani o podrezavani si zapestia,alebo cohokolvek ineho...je to o pocitoch,ale nie pocitoch nevyspeleho decka ktore si prave podrezalo zili,lebo nezohnala to super tricko,v prirucke ako sa stat spravnou emogirl.......pocity emakov su prave,a nie ziadne hrane slzy,ani umely smiech(si predstavte ze aj emaci sa vedia smiat),pravy emak nepotrebuje mat v niku na pokeci ze EMo nieco,staci mu ze je emakom vo svojom presvedceni a ostatny to vedia z jeho spravania,a nie podla ruzovej celenky vo vlasoch..............
uprimne povedane...kazdy jeden styl je odveci od hiphopu cez emo po naciz a podobne..neviem kolko ich, ako sa pisu alebo podobne.. ale kazdy si bude mliet to svoje a modlit sa k svojej falosnej modle....
Ale nejak sa do toho nezapajam a predsa si mam chut niekedy podrezat zily.(ide o psychicke ropolozenie cloveka)
Podla mna EMO nie je len o rezani zil a taak.
Su to ludia ktory su "iny",odlisny.Jednoducho prejavuju vyraznejsie emocie ako my.
Nechapem jedno:SNAZME SA O VLASTY STYL a tym vyniknut a nie kopirovat nieco o com nemame sajnu.z webovych stranok si to nenastudujete....ale ak mate vlastny viete najlepsie co tam patri....
heeh vacsina z vas ma celkom zaujimave nazori na emo prekvapuje ma to... nj aj ja by osm sa rada vyadrila k tomuto stylu... aj ked ja do ziadneho nepatrim mam svoj vlastny ale to je teraz jedno.... Podla mna ten kto chce byt emo nech si nim kludne bude niako mi to neprekaza.. ale fakt mi vadi ked teraz ku mne pride kamoska s tym ze uz sa stala emo to je este v poho a povie mi ze aby sa tou emackou naozaj stala ide si rezat ruky.. ! To ma fakt vie nastvat ! Pretoze nazov emo je skratka pre vyznacovanie emocii... Dobre ked sa niekto citi smutny je to v poho kazdy sme dakedy (emo) teda v emociach ale koli tomu sa nezaradujeme da daktore zo stylou.... Ked niekto chce byt emo a paci sa mu to je to v poho je to super a cool ale ked si niekto mysli ze je emo len koli tomu ze sa mu to paci a bude si robit naschvali tak tym nic nedokaze ty ktory naozaj trapia a ani sa do toho stylu nemuseli zaradovat proste sa v nom narodili tak ty su pravi emaci... co prezivaju velke emocie ci uz radosti alebo smutku preto sa podla toho oblikali aj podla nalady... Neviem je vela verzii o emo fakt to co som tu napisala je moja uvaha a vstah k emo co ja proti emo nic nemam... Je to z tym emo zlozite ale ja sa tym zase nezaoberam takze by som bola rada keby ste mi nepisali pripomienky ze o emo nic neviem mozno je to tak mozno o nom fakt nic neviem ale vyadrit sa snad smiem ci nie ??? :o)
emocie vyjadruje kazdy clovek... niekto viac a niekto menej. bez ohladu ci je emo. pravy emak predpokladam, ze nepotrebuje celemu svetu vraviet ze je emo. ani ja nepotrebujem mat na sebe iba ciernu a dlhe vlasy aby som sa citil ako "metlak" a mna len vie nastvat, ze teraz setky deticky sa tvaria ako smutne, lebo su emo. potom vyznam pravych emocii uplne zanika. chcem tym len povedat ze nemam nic proti ludom co vyjadruju svoje emocie. ale len prave emocie ! nie to co sa teraz deje vonku. mal som dvoch kamaratov ktory sa zacali rezat koly holkam. tak to de uz sme dosli preboha. a ak ma niekto potrebu mi povedat, ze sa do emo nevyznam myli sa, pretoze ten co to napise sa do emo nevyzna.
Akoze smrt toto .....ste jebnuti....vsetci do bodky. aj ti co su za , aj ti co su proti.....uz to tu tolko krat bolo pretriasane, a furt sa zapajate a pisete siahodlhe komentare o tom ze to je o vyjadreni emocii, akoby to nevedel kazdy kkt uz z nazvu. Serte na to....ucte sa, lebo budete robit vykladacov v obchode...a nejebte sa diskusiami ktore vedu len a len ku hadkam...inak PEACE pre kazdeho z vas, ak som vam nahodou narusil idealy
ehehe.. kedysi kazdy interpretoval emo ako rezanie zil, ofina do xichtu a plakanie v kute, teraz deticky nasli novu definiciu ema a pouzivaju ju kade chodia a pri tom nemaju na 90% ani sajnu o com tocia ach je to az do placu, ale nebudem plakat lebo budem emo.
btw under 15 iiimou. Ktore ine kapely ako mcr poznate?
ale paci sa mi ako sa kazdy tvari ze vie vsetko najlepsie..ste vtipny...aj ten co je pre aj ten co proti...
a osobne si tiez myslim, ze emo nieje o rezani zil chlapci... a aj ked..nechajte si nech ublizuju sebe...ich vec..vasa nie...
preco riesite emo? podla mna su skor nackovia od veci...pride vam lepsie ked si niekdo kopne do nejakeho cloveka len preto lebo je inej pleti..vyznania...
stastne a vesele....a opakujem...kazdy jeden styl je odvecak jak hovado
Timeshifter ty si ma dojal ty svojim komentarom ty si riaden kkt ozaj a to uz ked ja poviem je dost vazne s tebou.
Co sa prijebane EMA tyka vsak ozaj je to o emociach su to jednoducho emocionalne zrujnovany ludia ktory sa rezu maju sklony k homosexuality, masochizmu demencii atd..... Obliekaju sa este viac na kkt ako punkaci hudbu robia horsiu ako Metalisti pôsobia dementnejsie ako Nackovia a su to vacsi fetaci ako raperi proste po piči kultura ozaj nemam slov male sproste 15 rocne picky idete
jakoze ja som tez dost citlivy clovek a mozno nekedy aj precitlively takze fakt ked mam zly den dokazem sa rozplakat aj koli tomu ze mi mama nekupila pomarance ale mandarinky ale zato nemam tu priteplenu ofinku a nevico ece...na to sa uz fakt pozerat neda...a predsa ako mozu mat nejake 13tky nejaky styl ked nemaju ece ani potuchy co je to zivot...anooo pustite sa do mna ze ja som tez ece decko a vlastne aj mate pravdu ale ja sa narozdiel od nich na nic nehram...
1. presne jak tu dakto napisal, emo je "styl" pre deti do 17 rokov, viac nic
2. vidno ze o hip hope viete hovno, ale kazdy hovori ze emo je lepsie jak hip hop...nech mi tu daky "emak/emacka" napise o com je hip hop (rap) bez toho aby sa dakoho spytal/a alebo si to nasiel/la na nete...
boze D ale super nazori mate DD heh ako tu dakto pise ze male pridzubane picky 13tky D iba tak pre informaciu aj napr:ty co maju teraz 16 mali kedysi 13 tak nech sa nevyadruju dalsia vec nevidim co ma hip-hop a EMO co spolocne ano je to styl tak to je pravda ja medzi nimi rozdiel nerobim pretoze premna tie dve styli nic neznamenaju .... Ano myslim ze dakto tu pisal ze uz nazov EMO sa tyka emocii tak naco totu kazdy dalej rozobera ? A aj to ked sa niekto nato hra ten je trapak ... No len tak dalej piste lebo mate super nazori DD
ludia akoze skapem z was...myslite si ze ste EMO a pritom sa obliekate jaq rettardaci mozno aq tyzden...wobec nexapeme o com to je...kks...saq EMO nen ziadny prijebany styl obliekania!!!akoze som EMOgirl uz wyse dwox rokow a powiem wam,je to welmi tazke...wsade sa za mnou udia otacaju a picuju...a nexapem naco sem secio pisete wase "wyswetlenia"co je to EMO ked su to same zwasty...EMO bolo wzdy sucast aj sXe..ale wy welky "EMACI" pijete na kazdom kroku...!!!!!!omg...saq sa uwedomte!!!!picujete tu na EMO a a pripadne sa na EMO ludi hrateste trapny!!!!!!!!!!!!a piste len posty ked suhlasite papa kiss xD
mcr je emo?? odkedy? seetci mimo mocim mocis mocime od smichu samozrejme tyyy kokoZz bohove nazory, fakt dik za pobavenie ale .. tak.. mlcim emo je emo a ja som takyyy krasny chces byt pravy emak? bud gay abo bisexual, rez sa, kup si paskofane ponosticky, zaves si nad postielku nejaku lebku, namaluj si ocka na cerno, prepichni si fsetko so sa prepichnut da, .. ked ta to prestane bavit skoc pod vlak
ach jaj,my chemical romance su zevraj emo a ja som zevraj zelena struhanka pozerstvo asi vladne svetu,teda urcite...dufam ze raz bude v mode byt struhankou,aspon nebudem pozerka
Zen_gha: Mcr nieje emo, ich stare albumy sa ako tak pocuvat dali ale to nove..welcome to the black parade... komercia jak spina hee..a uz teraz sa radia k EMO,bo je to In
MCR je emo asi tak ako ja som princezna Tommyhot..joo to i jak dostavam taku odpoved a este panic! at the disco a take kraavoviny ale aspon sa na nich zasmeje clovek ..
Zeng-ha: co uz deticky by mali prestat citat bravo a podobne picoviny.. Od niektorych menej psychicky vyvinutych jedincov som pocul, ze emo je aj Blink 182 a prave teraz v jednej teme som sa docital, ze aj Simple Plan
neviem čo je emo ani ma to netrapi ale strašne ma bavi provokovat s tym rezanim žil je to tak pekne ked niekto začne kričat že to neni pravda že emo su normalni luidia atd hh rež a rubaj do krve..
Tommyhot.. i tokio hotel je ciste emo, ..hmm a podla mna je emo us i justin a jackson ... jo bravo a kamarat a in a nefiem so este tam nacapia volakeho kkta s ofinkou a baby zacnu saliet "aky krasny ííímoboy"..a ani nefedia so emo je inak ty si s NR? =O
Do pice "zi a nechaj zit"...newem co sa do vsetyx tyx ludi kazdy stara xD...saq to su ich nazory...nie aby ste sa do nic vsetci starali...!!!Sak ked si myslia ze MCR je EMO taq nech si myslia kki ...A moj nazor na EMO?co ja wiem..proste styl ziwota...ale niekt. veci ani ja nechapem
Tommyhot..no sak podobne a i tak ta neznam .. nefadi..najdem ta ale ne... bose.. a nosil kockofane kosele a paskovany sfeter, bacha na to.. este kto je taky predstavitel ema?.. hmm.. ja fiem.. sipkova ruzenka.. ta sa pichala.. ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
74 komentov
vy nas nepoznate vobec ! neviete cim si prechadzame neviete nic o nasich pocitoch !
preco ste prebrali kocky od SKA,opasky od PUNK,sponky do vlasou od 6rocnych deticiek,rukavicki od rockerou,topanocki od baletiek,conversi od punkacou,ruzovu farbu od gayov(niesom rasista)?????!!
VY STE KOPIRÁK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kto sa nereze,neni emo...emakou ukludnuje rezanie do ruky
ROVNO SKAP,BUDE TO DOBRE PRE NAS OBOCH!!!!!!!
ak ma niekto presveci o skutocnosti tak mi prosim napiste...
A na záver, chcela by som sa spýtať, akože ktoré skupiny sú podľa vás "emo"?
No a teraz ked som sa ukludnil, tak môžem súhlasiť s Adonaisovím príspevkom (18) - mne sú všetci ľudia ukradnutí.
Ale ináč, som normálny chlapík, neutrálne oblečený, ale radšej by som si vybral EMO ako nejaký plytký RAP založený iba na rešpekte...
emo na slovenesku neexistuje, je to tu len sami pozer.
ja ho fakc milujem a v poslednom case si cenim kazdeho cloweka co enni hoper ale emo abo punkac a pod..
Ale nejak sa do toho nezapajam a predsa si mam chut niekedy podrezat zily.(ide o psychicke ropolozenie cloveka)
Podla mna EMO nie je len o rezani zil a taak.
Su to ludia ktory su "iny",odlisny.Jednoducho prejavuju vyraznejsie emocie ako my.
Nechapem jedno:SNAZME SA O VLASTY STYL a tym vyniknut a nie kopirovat nieco o com nemame sajnu.z webovych stranok si to nenastudujete....ale ak mate vlastny viete najlepsie co tam patri....
btw under 15 iiimou. Ktore ine kapely ako mcr poznate?
a osobne si tiez myslim, ze emo nieje o rezani zil chlapci... a aj ked..nechajte si nech ublizuju sebe...ich vec..vasa nie...
preco riesite emo? podla mna su skor nackovia od veci...pride vam lepsie ked si niekdo kopne do nejakeho cloveka len preto lebo je inej pleti..vyznania...
stastne a vesele....a opakujem...kazdy jeden styl je odvecak jak hovado
Co sa prijebane EMA tyka vsak ozaj je to o emociach su to jednoducho emocionalne zrujnovany ludia ktory sa rezu maju sklony k homosexuality, masochizmu demencii atd..... Obliekaju sa este viac na kkt ako punkaci hudbu robia horsiu ako Metalisti pôsobia dementnejsie ako Nackovia a su to vacsi fetaci ako raperi proste po piči kultura ozaj nemam slov male sproste 15 rocne picky idete
1. presne jak tu dakto napisal, emo je "styl" pre deti do 17 rokov, viac nic
2. vidno ze o hip hope viete hovno, ale kazdy hovori ze emo je lepsie jak hip hop...nech mi tu daky "emak/emacka" napise o com je hip hop (rap) bez toho aby sa dakoho spytal/a alebo si to nasiel/la na nete...
PS: emo sucks
PS:nerobim sa mudrov (pre sprostych uz som
takato tema vyvola vzdy taku vlnu odporu,ze cakam, kedy sa virtualne pozabijame
a ja som myslel ze v tomto state je 100% gramotnost
Btw zaujimave ako si 15 rocne deti nadavaju do deticiek vid #52
Jo som z nr..
to ta bawi kazdemu stale nadawat?!sa uwedom..nexaj ix tak
Tommyhot..nirvana us podla nektorych je emo, sak kurt sa zabil samovraHh jak to se som ta este nevidelo ked si s nr? =O
Mnooo neviem, moc do mesta nechodim, neni na to cas. Ked tak, obcas do peky, alebo niekde na farsku..