@trdelniiiq keby že ťa niečo bolí a vieš že maš zomrieť by si mal zrejme dosť depresie.. a keby si vypol emócie bolo myslené tak že by ťa to vôbec netrápilo.. niekto by si vravel musím robiť všetko čo som nestihol musím si užívať kym nezomieram.. a ty by si mal na klobáse že maš umrieť netrápilo by ťa to proste tak to bolo myslené
@spiralfaust a co z toho, ked by si vkuse trpel bolestami a nemohol sa ani pohnut? ci mam emocie ci nie, aj tak by si umieral od bolesti. henta moznost je jednoducho podla mna blba
emócie nie sú len, keď niekto napr. zomrie... emócia je radosť z chvíľ prežitých s priateľmi, z dobre upečeného koláča, z pekného kvetu, smiatie sa s malými deťmi, láska, hnev,... bez tohto všetkého by som nedokázala žiť...
@candy36 čom by si sa zabila vypla by si emocie a šla by si normalne ako každý deň do školy... s kamarátmi von a keby si dostala nejaké záchvaty bolesti kamoši by stresovali jednoducho by si im odpovedala že to nič nieje že ideš domov.. a celu cestu by si si nehovorila že "čo keď ma to teraz položí" by si šla domov a bolo by ti jedno či sa na pol cesty zjebeš a skončíš proste by si drbala na to čo sa ti môže stať šla by si domov (čiže by si nemala strach chapeš)
@candy36 hej no trpela by si bolesťou ale nevadilo by ti to nijak proste nemyslela by si na smrť a keby že si tie emócie nevypneš tak by si sa zrejme fakt asi zabila skôr než by ubehlo tých tvojich posledných pár rokov
@dievcatko13 tak ja som to písal s tým že či keby sa tebe/ostatným stane niečo zlé či by si vypla emócie bezohľadu nato že by si ich ďalších 10 rokov nezapla (čiže by si nepoznala srandu, smútok atď ale v tej chvíli keď by ti niekto napr zomrel by ťa to už nebolelo)
Bez emocii sa nic neda vykonat. Bud nieco robim, aby som zazila nieco pekne alebo aby som sa vyhla niecomu zlemu. Cize bud viem, ze sa budem desit a nechcem alebo viem, ze sa budem tesit, tak chcem. Aka emocia by ma motivovala potom? Keby mi niekto povedal, urob! Ako by ma to motivovalo, ked by som nemala emocie? Cim?
elena vo VD mala vypnute emocie a nepacilo sa mi to cize asi nie su to proste veci ktore zivot prinasa a treba sa cez to nejak dostat,zit dalej a neutekat pred kazdym problemom a "vypinat emocie"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
emócie nie sú len, keď niekto napr. zomrie... emócia je radosť z chvíľ prežitých s priateľmi, z dobre upečeného koláča, z pekného kvetu, smiatie sa s malými deťmi, láska, hnev,... bez tohto všetkého by som nedokázala žiť...
Ja by som ich vypla. Kedykoľvek, aj bez toho, aby sa niečo z vyššie uvedeného stalo.