....zakladam klub emonarcisov, , ludi, ktori venuju 90 percent casu svojej vizazi, 8 foteniu a zvysok konstatovaniu, ako im je vsetko volne, iba oni su stred vesmiru...som chcela podotknut, ze otvaram klasicku debatu, ci mate alebo nemate podobny nazor
no tak v tom tvojom klube si sama, nechápeš že, EMO upadlo do zabudnutia tak už to tu neobmieľaj dookola jak nejaké autistické decko... na to, že máš 28 rokov ťa múdrosť asi ešte nenaháňala...
som myslela že nehám tak..ale asi budem musieť napisať swoj nazor.. ..no existuju skupiny ludí..1.tí čo su washne emo a nielen tým ako vyzeraju ale riadia sa podla historie..2.emo ludia ktori si z ema zobrali len to čo sa im pači..čiže obliekanie..makeup..zovnajšok ako takí..3.ludia ktorí niesu emo ale maju podobný štýl 4. ludia ktorí vyzeraju uplne ako emo atd.a do profilu si napišu že ja niesom emoo!!!!..(to neznášam)..5.ludia ktorim je emo ukradnute 6. ludia ktori emo obdivuju a newedia sa odhodlať byť emo a howoriť to o sebe lebo sa boja že budu nenawideni a že ich budu ludia takto odsudzovať..7.ludia ktori emo nenavidia lebo sa im nepači ich štyl a ani hudba proste vobec nič a vedia o čom toe..8 a ptom LUDIA KTORI LEN ZAVIDIA 9. ludia ktori naozaj nesu emo P..tot moj nazor.. možno som niečo vynechala.. ..
Drahá @Editkaa ,stavím sa,že polovicu ľudí ktorých si nazvala "emo"a "narcisom",by ti pri prvej príležitosti vysvetlili kto sú. To,že si trápna to je už asi,tak otrepané ako "zmyseľ" tejto diskusie.Len ťa chcem ešte upozorniť nato,že tvoja inteligencia tým ľudom čo sa fotia a starajú o svoj vzhlad možno viac,ako treba,nesiaha ani tam,kam si obúvajú svoje conversky,tým myslím nôžky okolo ktorých sa krúti ich nádherný "ímou" svet a majú v piči všetkých ktorí nepíšu w,y,x,q,th.A aby pochopila aj taká permamente nadržaná osoba ktorej "nerobí dobre vlastná instrukcia hormonálnej údržby",mala som tým namysli päty.
Tvoj malý arogantný zasran,ktorý ti odporúča väčší príjem kyslíka na mozog,pretože nikto nemá náladu,na pičoviny o "emo" a o tom aká si nadržaná.(Nabudúce prosím pekne napíš "emo" a nie emo,keďže nevieš čo to je,alebo najlepšie spravíš ak nenapíšeš vôbec,oka?)-Som pobúrená.
možno máš pravdu, možno nie...proste všade sú zlý aj dobrý ľudia...no neviem prečo EMO by mali byť tí namyslený....a proste všetko zlé...aj keď moja sestranica bola úplne skvelá baba...super dievča vždy pomohla z problémov, vypočula ma..no začala byť emo, trávila všetok svoj volný čas fotením sa a proste sa z nej stala namyslená baba..ale tak,je veľa blbých ľudí a nemusia byť hneď emo, ber to tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
PRAVIDLÁ A PODMIENKY PÍSANIA KOMENTOV:
1. je zákazané urážať iných ľudí a nadávať im!
Tvoj malý arogantný zasran,ktorý ti odporúča väčší príjem kyslíka na mozog,pretože nikto nemá náladu,na pičoviny o "emo" a o tom aká si nadržaná.(Nabudúce prosím pekne napíš "emo" a nie emo,keďže nevieš čo to je,alebo najlepšie spravíš ak nenapíšeš vôbec,oka?)-Som pobúrená.
Tešilo ma.(ROFL)