nehehe že emo čo to znamená? ja som počul len také odjeby,že extrémne mastná offina atď...čo to znamená v skutočnosti ale vážne ne dalšie odjebe ako extrémne mega osratý či iné vážna diskusia toto je
a co tak napisat do tej kolonky tuto nad vypismi vsetkych tem fora,ze "EMO" alebo si tak nahodou pozret emo forum a nezakladat uz milion krat zodpovedane otazky co je a co neni emo..
ako to vsetko vnimam ja? emo = emocie, clovek zroneny z nestastnej lasky, ktory neveri na stastny zivot, ktory ked je nahodou stastny tak si striekne repelent do oci aby nahodou nebol styl obliekania je otrasny, pricom tie deti chceli byt jedinecne, ale nie su, lebo kazdy druhy ma nieco podobne na sebe vacsina tich deti vlastne ani nechape co "vyznava", len sa mu to proste paci, alebo chce byt iny
emo su krasni chlapci,krasna hudba,proste v poho ludia ktori to o sebe tvrdia...ak niekto povie ze emo je rezanie zil ze emaci stale placu a kazdu chvilu su v depke tak nech sa uvedomi! kazdy prezil sklamanie,kazdy je niekedy smutny ale rovnako mame radost,smiech a usmev je tiez emocia!!! taki co sa rezu nie su pravi emaci ale chujovia...ak chcu zit podla "pravidiel ako byt emo" tak to ani zit nemusia...tymi skurvenymi pravidlami ktore nejaky kkt zavesil na net sa riadia deti ktore nevedia kam patria...
je to smutne..že emo každy odsudzuje..a nielen emo..potom možeme odsudzovať všetko..a všetkych..punk..hiphop..techno..kto chce vždy najde na hocičom niečo ponižujuce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
a skoncila som