Neviem ci som dobre vybrala kategoriu,ale to je jedno...potrebujem len poradit,nejake tipy...dostala som za ulohu v skole napisat esej o tom, ako emotikony, cize smajliky,mozu byt zneuzite alebo nespravne pouzite (misused)...nieco mi uz napadlo,ale je toh
zneužité to môže byť napríklad v tom, že keď vás dotyčný nevidí, pokojne mu môžte posielať milých usmievavých smajlíkov, pričom naživo by ste nedokázali zakryť znechutenie z jeho názorov, svoju znudenosť a podobne.
Napr. kočka si píše s chalanom, ten rozpráva o športe a ona posiela usmievavých smajlov, akoby vedela, o čo ide. Potom si dajú rande a nemajú sa o čom baviť, lebo na nete si klamali aj o svojich emóciách a v reálnom živote to nerobia.
smajle mozu byt zneuzite ako v @11 komente,ale taktiez proste na namotavanie niekoho,popripade citove vydieranie.. ked das placliveho smajlika,väcsinou dosiahnes svoje a podobne..
@14 jasne ze viem hladat, ani nevies kolko casu som stravila len hladanim na nete nasla som nejake veci, ale viac je toho skor o nevyhodach netu ako o ich zneuziti alebo zlom pouziti. a tuto stranku som nasla hned ako prvu, dakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
tento smajl vyzera tu na birdzi tak protivne, ale na pokeci je to uchylny smajl, ktory sa pouziva pri temach o sexe
Je to vcele v tom,ze komunikacia cez net brani v emociach...
Vacsinou to bol preklep,alebo nepochopenie,kedze kazdy ten text chapeme po svojom.
Nevidime mimiku,ton hlasu, gestikulaciu...
Napr. kočka si píše s chalanom, ten rozpráva o športe a ona posiela usmievavých smajlov, akoby vedela, o čo ide. Potom si dajú rande a nemajú sa o čom baviť, lebo na nete si klamali aj o svojich emóciách a v reálnom živote to nerobia.
a určite sa dá na nete nájsť viac, nevieš hľadať?