Energia ktorú nevieme využiť a ovládnuť- Nikde som nenašla nič o tejto téme. Prosím keby mi niekto o tom niečo rozpísal viac. Aspoň na 2 strany v malom zošite. Veľmi mi to pomôže. Diky
Toto nie je ani na Google, ale na použitie hlavy...
@love19 poobzeraj sa okolo seba, technický pokrok je celkom slušný, ale stále sú okolo nás veci, ktorým celkom nerozumieme, alebo ktoré si nevieme "skrotiť"
Ten nazov je dost vseobecne sformulovany, nie je z toho jasne o com to ma byt nedokazeme vyuzit napríklad chemicku energiu zoxidovanych latok alebo jadrovu energiu stabilnych prvkov. nie je to uplne korektne ako som to napisal, ale strucne napisane hocijaky suter co najdes na zemi nevyuzijes ani v tepelnej elektrarni ani v jadrovej ako palivo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
a slnko rozhodne ovladnut nemozes
...zapni google a ideš
@love19 poobzeraj sa okolo seba, technický pokrok je celkom slušný, ale stále sú okolo nás veci, ktorým celkom nerozumieme, alebo ktoré si nevieme "skrotiť"