@momoglamorous mňa by inak nenapadlo piť energeťák ale keď chcem zostať dlhšie hore ... náhodou, toto skúškové padlo za obeť veľa zeleného čaju a maté... a kávu napr ja nepijem, lebo mi smrdí takže neviem čo je na tom také, že ľudia pijú niečo kvôli účinkom
Neviem aké lieky máš na mysli... minule som si kúpila a birdz ma zjebal
@alysia tak ja nemam dovod zostavat dlhsie hore ani rano sa necititm unavena, aby som s amusela "nakopnut" a energetaky mi nehorazne chutia a takisto aj kava a vo volnom case pijem dakedy aj jedno s druhym a nezda sa zeby som mala z toho nejake ucinky, skor ma to uspava
@momoglamorous tak na každého to pôsobí inak mne nepríde tak strašné piť večer ked potrebuješ byt na nočnej, alebo sa do noci učiť energetak, ale hej, su ludia čo to piju rano aby sa prebrali...
To je fajn, ze ti to chuti nemas z toho nejake zle ucinky
@alysia raz som vypila tusim 10-12 redbullov za cca 10 hodin a cudujem sa, ze som to prezila ale to bolo na festivale, kde vsetko stalo 2e, tak som si nechcela kupovat mineralku za taku cenu ako redbull ale vtedy som si povedala, ze uz si dlho nedam a o dva dni zase ale v normalne mnzostve samozrejme a teraz co som mimo SR tak ich skoro vobec nepijem a nechapem sa
Vyborne to je s mentoskou, sodou bikarbonou a kolou...vymixujes a potom este asi 10 mentosiek do toho bez vymixovania, najlepsi liek na koncentraciu, vrelo odporucam zufalcom
@momoglamorous ty kokos asi chceš trhnúť rekord čo? mne stačia dva a bolí ma brucho
ty kokos, ako hej, za mineralku je luto dat tolko penazi, ale zase z redbullu budes aj tak smädna
tak más odvykaciu kuru tuším
@momoglamorous ach jaj ja som nikdy nemala problém s flaškou v ruke
to je fajn
inak mama teraz kupila taky energetak s príchutou mojita, nechuti to zle, ale tona cukru no
@momoglamorous prejavili sa tvoje cholericke crty? Ale nie vazne ved ked clovek potrebuje byt hore, tak to mudi pit preto, aby nebol unevany to je logicke
@simka1311
budem za šarlatana ale mne pomohlo ked som musela byt kvoli škole hore celu noc- cista voda a vit. C, z polky redbulu ma boli hlava- nemožem to piť
podla mna to je len placebo aj kava aj energetak akoze ten kofein tam asi je to je jasne a asi to moc neprospieva ked sa toho pije moc a v energetaku este aj cukor a farbiva a kktiny no ale tak ci tak ja by som to nikdy nepil na to aby som sa prebral alebo co je to proste blbost ... inak kavu nepijem vobec nelaka mna to vobec kedysi som pil kapucino ale teraz ani to ne uz a energetak raz za cas a to mozno fakt raz za 2 mesiace tak pol litra
@simka1311 lenze to je zla organizacia, spanok je velmi dolezity, cize clovek ma stihat veci aby s amohol vyspat ja som nepotrebovala byt hore dlho ani den pred statnicami napriklad
@momoglamorous presne tu nocnu pracu som myslela moj pripad o 3 tyzdne idem na nocnu a neviem co tam budem robit lebo asi tam fakt zaspim
ale ked to robim raz za mesiac to nieje take strasne skodlive...na tyzden sa mi prehodi biorytmus a potom sa to da zase do normalu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Neviem aké lieky máš na mysli... minule som si kúpila a birdz ma zjebal
To je fajn, ze ti to chuti nemas z toho nejake zle ucinky
ty kokos, ako hej, za mineralku je luto dat tolko penazi, ale zase z redbullu budes aj tak smädna
tak más odvykaciu kuru tuším
no a necitim sa ze mi to nejako chyba
to je fajn
inak mama teraz kupila taky energetak s príchutou mojita, nechuti to zle, ale tona cukru no
budem za šarlatana ale mne pomohlo ked som musela byt kvoli škole hore celu noc- cista voda a vit. C, z polky redbulu ma boli hlava- nemožem to piť
ale ked to robim raz za mesiac to nieje take strasne skodlive...na tyzden sa mi prehodi biorytmus a potom sa to da zase do normalu