Milujem tú chuť.. ale nejak extrémne ma to nepovzbudzuje..
Raz sme sedeli s kamošom v pube po festivale skalení jak páni a mali sme 6 hodín čakať na vlak.. bola noc.. objednali sme si energeťáky a samozrejme.. zaspali sme..
@ podobne... pozri si aká je tam dávka kofeínu, lebo to je hlavný povzbudzujúci prostriedok a potom záleží aj od tvojej váhy, tréningu atĎ
ale myslím, že je to len nafúknutá reklama...robili sme pokus a väčšinou chutia rovnako(prípadne malý rozdiel- pozri si obsah cukru) a hodnoty kofeínu sa tiež u niektorých moc nelíšili( red bull mal skoro rovnaké hodnoty pri všetkom ako dáka blbosť za pár centov)
No ono tie lacnejšie povzbudzujú asi tak ako voda z Londýnskeho metra, ale niektoré sú fakt dobré. ani by som nepovedala, že ide o obsah kofeínu, skôr taurínu.
Ja som kedysi pil energy drinky, ale časom sa mi zhnusila ich chuť. Aj tak som nikdy nezaregistroval že by mali nejaký povzbudzujúci účinok. Aj keby som vypil pred spaním pol litra Red Bullu by som zaspal do 5 minút
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Milujem tú chuť.. ale nejak extrémne ma to nepovzbudzuje..
Raz sme sedeli s kamošom v pube po festivale skalení jak páni a mali sme 6 hodín čakať na vlak.. bola noc.. objednali sme si energeťáky a samozrejme.. zaspali sme..
...na stoličkách
Inak to tuším vcelku jebe na srdce..
ale myslím, že je to len nafúknutá reklama...robili sme pokus a väčšinou chutia rovnako(prípadne malý rozdiel- pozri si obsah cukru) a hodnoty kofeínu sa tiež u niektorých moc nelíšili( red bull mal skoro rovnaké hodnoty pri všetkom ako dáka blbosť za pár centov)
Áááále, zdravšie je: poriadný spánok, zdravá strava, čerstvý vzduch, športovanie, priatelia atp. - potom netreba žiadny energy drink
a po druhe pije to vela mladych ludi a piju to iba pre image takze im to akurat tak skodi na srdce
O pol noci piješ energy drink?
a fičíme ale moc často sa to ževraj neodporúča piť, že to má nejaké zlé pôsobenie na srdce....
ale zato moja kamarátka fičí na energeťákoch a keď vypije naraz dva za sebou tak jej dosť búcha srdce potom...
Prečo ale nechce spať cez noc ako priemerný človek?