no, mam doma epilator, ale moc ma to boli, mam prilis citlivu pokozku, tak som sa rozhodla kupit si nejaky s chladivym efektom, alebo masazami, alebo do vody, proste aby ma to menej bolelo. mate nejake odskusane ?
zavisi to aj od toho v akej faze svojich dni si, pretoze pred menzesom to boli ovela viac lebo telo je citlivejsie.. teda malo by mna to napr. vtedy boli asi najmenej..
daj si riadne teplu sprchu pred tym, pilingovy sprchovy gel alebo rukavice pouzi nech sa ti odstrani odumreta koza, potom epiluj este kym mas "teple" nohy teda samozrejme predtym dosucha vysuchaj..
aj ibalgin pol hodku pred tym pomaha
tie chladiace stojceky, to je hlupost, iba za to vyhodis tazke prachy.. tak isto ti posluzi mrazeny hrasok
tiez ma to vzdy boli, masazne hlavy nepomahaju, ale ked prvych par minut vydrzim, potom to uz je znesitelne. ale da sa to prezit, ved je to iba raz za cas a potom zase dlho trva, kym zacnu rast nove chlpy
pocuvaj ty hlupana...dalsia co sa musi holit???kto stanovil pravidla ze chlapi musia byt silny,zarasteny a td...a zeny sa musia casto obliekat ako prostitutky,musia byt blondiny a dokonale vsade oholene bez jedneho jedineho chlpka aby si ich chlapi vobec vsimli!!!ser na to ved preco aj ty musis patrit medzi tie vyholene pipky???bud prirodzena
@acvd43xa7w no vidis, to je riesenie nie je nic co by neporiesilo zopar poldeci a vazne, nekupuj to, je to hlupost.. aaa este som si spomenula ze mne pomaha ked nadavam nahlas a schuti dajak to potom ide rychlejsie
@idiotproof presne tak alebo presne, ked budem mat kramy a dam si ten moj liecik, co necitim po tom asi ani zlomenie ruky, tak vtedy to urobim! nekupim no
to bola samozrejmost, len vacisnou bola mamka doma
@janehonda nebyt toho hlupana na zaciatku, sa nenaserem, a kedze sa to udialo, pytam sa "ty si pica?" sa uvedom trosku co pises, ty si chod zarastena, ked chces, ale ja som nikde nenapisala, ze sa holim kvoli inym. holim sa kvoli sebe.. jeeeebs, facka, a zdrz sa hlupych komentarov
@plutvonozceakrivozubky no, co ja viem, mne to trosku zblbli chlpy z toho, ale tak som zatial jedina, cize chyba bude vo mne myslim, ze si ho kup, je to super kupa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ved a ked mas poriadne napnutu kožu, nemalo by to az tak boliet
daj si riadne teplu sprchu pred tym, pilingovy sprchovy gel alebo rukavice pouzi nech sa ti odstrani odumreta koza, potom epiluj este kym mas "teple" nohy teda samozrejme predtym dosucha vysuchaj..
aj ibalgin pol hodku pred tym pomaha
tie chladiace stojceky, to je hlupost, iba za to vyhodis tazke prachy.. tak isto ti posluzi mrazeny hrasok
@idiotproof uff, ked uz teraz nemam na to odvahu!
@matii aha takze ono je to len odžub
@burn no ja neviem, ked som si to urobila prvy krat, potom mi hned narastli a potom aj treti raz asi do tyzdna..
ale inak diky baby tak si nejdem nic kupovat..radsej sa opijem, a skusim to tak
@antifunebracka aj tatko navrhoval
to bola samozrejmost, len vacisnou bola mamka doma
whatewer..funguje podla tvojich predstav?(ak si odmyslis bolest) zvazujem kupu..jeden sa nam pokazil sko r ez som ho dostala do ruk