Neviem ja osobne by som Squier nebral, je to ako Dacia by Renault.. Naproti tomu Epiphone su velmi dobre gitary, i ked ta konkretna ktoru si si vybral sa mi moc nepaci.
kamos ju ma a uplne paradna gitara...a ani neni o moc drahsia od hentych a mas tam 24 prazcov, kvalitne snimace a dvojzvratne tremolo a zamky!! na metal jak stvorena =D....hentie dve su oproti tejto strasne shity =D
@4 : Tak hentu by som mu urcite neodporucal, nemam proti ESP nic, su to uzasne gitary, ale ked uz gitaru s dvojzvratnym tremolom tak pod 20 litrov nie. Kvalitne dvojzvratne tremolo stoji asi tolko co cela ta gitara, bude sa mu to len zbytocne rozladovat.
@10 : mas pravdu s tym ze tie zamky tam niesu na okrasu, ale lacne tremola sa z makkeho materialu, zachvilu ked to budes pouzivat sa ti zacnu tie srouby co to drzia zarezavat do tremola a bude sa ti to rozladovat preto, lebo to tremolo bude vzdy drzat inac, kedze ta hrana uz nebude taka ostra a stale sa ti bude posuvat smerom do vnutra gitary.. mam s tym skusenosti na ovela drahsej gitare.
@12 : no ja mam handmade, zozaciatku to bolo ok.. ale postupne sa mi zacalo tremolo vybrusovat cize sa posuvalo stale viac dostredu a tym padom sa zacalo zadierat o drevo gitary - rozladovalo.. teraz to mam vybrusene + vyfrezovany vyrez asi o mm co sa mi to posunulo, aby nezadrhavalo a uz je to ok.. teraz by som floyda uz nechcel.. ono clovek to ani moc nevyuzije pri beznom hrani, len na pazvuky a dat 200 dolarov + dane, atd. za original floyd rose, ktory co to vydrzi je prehnane vela..
struny cez telo bez nejakého tremola alebo floyd-rosa a máš vybavené... nepotrebuješ to, jak @magaman napísal, je to iba na pazvuky... navyše to, že mesiac nepotrebuješ ladiť gitaru, je chujovina. raz ju zobereš po vonku a sa ti rozladí na sračky, keďže teplotné rozdiely vedia dosť napnúť alebo povoliť struny...
@Magaman zase take zle to s tymy tremolami nieje, mam edge iii na mojej a sice sa zacalo rozladovat, ale stacilo ho len rozobrat premazat a uz ide ako nove, vracia sa na 100%
@15 : To preto lebo som vygooglil cenu v USD, z neoverenych zdrojov vraj u nas original floyd rose stoji cca 15 tisic, ale nechcel som to sem pisat, kedze to bol neovereny zdroj.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
» www.muziker.sk/default.aspx?ES...
kamos ju ma a uplne paradna gitara...a ani neni o moc drahsia od hentych a mas tam 24 prazcov, kvalitne snimace a dvojzvratne tremolo a zamky!! na metal jak stvorena =D....hentie dve su oproti tejto strasne shity =D
» www.muziker.sk/Default.aspx?Ep...
@0 A kup si Les Paulaaaa Je krajsi