@sarita621 si ideš zvyšovať sebavedomie? sorry neviem a nemyslím si že to má význam si robiť tieto testy tak isto ako IQ (aj keď tam sú výsledky možno viac objektívne)...
teraz som si robil na rychlo jeden EQ test, ktory sice nebol zadarmo, ale tie otazky boli podla mna uplne zcestne, vyplnil som asi 100 otazok a kludne to mohli dat do 10tich otazok, stale sa to tocilo okolo toho isteho, ci sa vies do druhych vcitit, ci druhym nacuvas, ci si emocionalne stabilna, ci si cielavedoma, ci sa s cudzimi vies bavit, ci sa presadzujes silou mocou atd. ...a vysoko subjektivne odpovede si mozes naservirovat...EQ by som ozaj netestoval, to vidis zo spravania cloveka
@sarita621 no lebo test typu... si s ľudmi... cítiš sa medzi nimi dobre?
ano
nie
možno
o tebe samotnej hovno povedia... nehovoriac rôznorodých charakteroch ľudí... pokiaľ pojem emočný kvocient zanemná niečo v tom zmysle ako si vyzretá tak na to podľa môjho názoru neexistujú príručky a celé tieto testy sú len také na zvyšovanie sebavedomia ... nehodlám sa hádať radšej utekám... piece
@navratkrakena hádať?? ja sa hádam len v tom prípade ak sú výpovede birdzákov úbohé alebo sprosté... tvoj názor beriem, len chcem povedať, že EQ má vyššiu hodnotu než IQ a že viac určuje úspech v živote... tak preto sa to pýtam, lebo dosť to v poslednej dobe študujem
nemyslím si že EQ ti môže v živote pomôcť viac než IQ, keď si debil a vieš sa vcítiť do druhých tak si myslím že veľa vody nenamútiš okrem toho, takéto testy sú zbytočne, všímaj si ľudí okolo seba, a to ako sa správajú, to vypovie viac než dáky test.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ano
nie
možno
o tebe samotnej hovno povedia... nehovoriac rôznorodých charakteroch ľudí... pokiaľ pojem emočný kvocient zanemná niečo v tom zmysle ako si vyzretá tak na to podľa môjho názoru neexistujú príručky a celé tieto testy sú len také na zvyšovanie sebavedomia ... nehodlám sa hádať radšej utekám... piece