kedy je najlepšie ísť na ERAZMUS? v druhom Bc. (v tretiaku je bakalárka,to by bolo zrejme ťažké či? ) alebo to potom nechať až na Mgr. prvý roč.? môžte mi napísať aj svoje skúsenosti, hlavne čo sa štúdia angličtiny týka,ale aj tak všeobecne
a kto rozhoduje,na koľko mesiacov tam študent ide? sama si určím,alebo mi to oni? lebo napr. na dlhšie,ako 6mes. by som nešla,takže ak by mi dali dlhšie,bolo by to dosť zlé
@najivna joo. a som rada, že som ti rozumela napriek tvojmu dementnému južanskému dialektu! a mozog na fínčinu zapínam nanovo až tak o dva týždne. skončila som pri jednoduchom minulom čase
@milagross myslím, že moje info ti veľmi nepomôžu, som z českej univerzity a všade to funguje trochu inak. ja som všetky predmety tento semester robila vo FIN a moja škola mi to uzná. a nepotrebujem robiť skúšky na svojej škole.
PETRI!!!!!!! petri je PAN ked ja som bola tak islo hrozne selvä päivä z tych novsich od neho poznam onko sulla pokkaa a toto poznam po nazve uz si to idem konecne pustit
@najivna oni nepoužívajú sä oot, ale sie olet alebo sää olet a ešte niečo bolo, ale to som zabudla, ale to bolo mega krátke a mega retard. a takaisin je forma, ktorú som sa neučila a musela som sa nad ňou zamyslieť!
jasné, Petri na každej párty, Petri všade. Selvä paivä fičalo aj tento semester ešte. to je nesmrteľný hit podľa mňa. idem si to pustiť.
ja by som chcela ist v tretiaku ale mam pocit ze lepsie by to bolo az v magisterskom. z jedneho prosteho dovodu, je tam ovela lepsi vyber skol, aspon pre moj odbor. a to ma dost hneva
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
doba, na ktorú ideš je určená vopred zmluvou medzi tvojou školou a partnerskou univerzitou. je možné ju skrátiť, ale min. doba je 3 mesiace.
@milagross myslím, že moje info ti veľmi nepomôžu, som z českej univerzity a všade to funguje trochu inak. ja som všetky predmety tento semester robila vo FIN a moja škola mi to uzná. a nepotrebujem robiť skúšky na svojej škole.
pouzivam normalny puhukieli
midsommar by som si rada dala vo Švédsku
PETRI!!!!!!! petri je PAN ked ja som bola tak islo hrozne selvä päivä z tych novsich od neho poznam onko sulla pokkaa a toto poznam po nazve uz si to idem konecne pustit
jasné, Petri na každej párty, Petri všade. Selvä paivä fičalo aj tento semester ešte. to je nesmrteľný hit podľa mňa. idem si to pustiť.
siis hyvästi selvä päivä!