Viem, že nemávam žiadnu erekciu, ale chcela by som povedať len toľko, že keď vie francuzák vzrušiť aj mňa (nehovorím, že padám z kolien pri obyčajnom dlhšom prepletení jazykov, ale také to privinutie a chytenie správnych miest pri bozku robí divy ) a myslím, že nie som sama, tak prečo by sa to nemohlo stať aj chlapom?
to je uplne normalne, hlavne zo zaciatku. Aj ked musim priznat, ze len pri bozkavani som sa teda este neurobil nikdy
@eeozniap mozno nosi proste len tesne trenky, alebo slipy, cez ktore si to tak nevsimnes... Alebo sa nebozkavate tak dlho, alebo chybaju pri tom bozkavani dotyky, alebo uz ma co to za sebou, a nepostavi sa mu hned uz "len" pri bozkavani...
Je to bežné, stál, aj keď sme sa len rozprávali ... A nie, ešte som sa pri tom nespravil... A čo by som mal hovoriť partnerke? Ved je to úplne prirodzená vec. Môže byť rada, že stojí...
Mne osobne pri mojej milovanej stoji skoro stale staci bozky alebo ked sa ma chyti za stehno napriklad a uz stoji Ale normalne jej to hovorim a ona si ho este aj chyti . vobec jej to nevadi je skorej rada ze sa ma potom scim hrat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
ano je to normalne.. zalezi aj na opacnom pohlavi..teda na povabe, krase atd
@eeozniap mozno nosi proste len tesne trenky, alebo slipy, cez ktore si to tak nevsimnes... Alebo sa nebozkavate tak dlho, alebo chybaju pri tom bozkavani dotyky, alebo uz ma co to za sebou, a nepostavi sa mu hned uz "len" pri bozkavani...
Určite áno. A ako som ho tak videla, neviem či nemá nejaké hormonálne zmeny nálad- symbol života pod srdcom!
ááále nič