kúpiť si nemôžeš, lebo ťa nepustia do obchodu (teda, teoreticky by nemali), ale myslím že pokiaľ objednáš cez net alebo zoženieš niekoho aby ti to kúpil tak je to jedno.. a aj tak nebudeš chodiť s popísaným čelom "mám doma umelú piču"
Inak nákup erotických pomôcok v obchodoch na to určených je možný len osobou staršou ako 18 rokov. Ani pri objednaní cez internet Ti to nemôžu poslať... Ibaže by si trochu zaklamal ohľadom svojho veku.
tak napr. môj kamoš mal 17,keď šiel do sexshopu a nemal s tým problém,že občiansky pýtali a tak..lebo zrejme tam nechodí veľa ľudí,tak sú radi,že tam niekto prišiel..a vyzerá na staršie,tak možno aj to urobilo svoje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
no nic ale k teme : Use your hand !
Inak nákup erotických pomôcok v obchodoch na to určených je možný len osobou staršou ako 18 rokov. Ani pri objednaní cez internet Ti to nemôžu poslať... Ibaže by si trochu zaklamal ohľadom svojho veku.
@matus123 100% real
» www.birdz.sk/webka/loollindu...
Ale pride mi to nelogicke.... ak sa moze jebat od 15 a predaju ti gumu, preco by ti nemohli predat robertka .
to bolo len tak tak...