Nedavno si ma vymazala jedna osoba z priatelov. Poslal som jej ziadost o priatelstvo,ak by si to rozmyslela. Doteraz to neprijala a mne vzdy ukaze na nastenke,ked si ona prida niekoho do priatelov.Statusy som si nevsimol,lebo tie casto nedava,takze neviem
aktivity osôb ti ukazuje aj po poslaní žiadosti o priateľstvo a pokial to nezamietne tak to tak zostane..inými slovami ťa nepotvrdila a asi to ani neurobí
ked pošleš niekomu žiadost tak sa občas stáva že ti ukazuje potom jeho statusy a veci čo má na nástenke ale nemôžeš na ne reagovať kým ti tú žiadosť nepotvrdí ..
Kazdy si vie nastavit na FB svoje sukromie, aky obsah sa ma objavit len pre priatelov, pre priatelov priatelov a pre vsetkych...to co vidis ty teda nema nastavene na sukromne akonahle odmietne tvoju ziadost, ti to zmizne...alebo si ta prida do priatelov a uvidis vsetko
to ti ukazuje len preto, lebo aj keď ju niekto nemá v priateloch aj tak vidí jej nástenku preto ti to ukazuje, ale ty na to nemôžeš nič olajkovať ani komentovať..
@antifunebracka to aby som zalozil dalsie forum,v ktorom vysvetlim moju situaciu ale nie,nebudem tu pisat take veci...je to dost komplikovane a mal som na to dovod to spravit
@wera55555 ty myslis asi vseobecne nastenku,ale mne to ukazuje na tej mojej ako keby bola mojim priatelom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
@wera55555 ty myslis asi vseobecne nastenku,ale mne to ukazuje na tej mojej ako keby bola mojim priatelom