s @nessiee sme o tomto debatovali tak sa vás pýtame..ak ste na mieste kde sú normálne schody a aj eskalátory, tak idete po schodoch alebo použijete eskalátor? ste leniví a pohodlní, alebo vám nerobia problém schody?
keď je eskalátor prázdny, idem po ňom (idem, neveziem sa);
keď je tam veľa ľudí (čo sa vezú, a jak hotentóti sú rozjebaní po celej šírke eskalátoru, že ani boh ich neobíde), idem po schodoch, je to rýchlejšie;
ale nemám rada také ultra fast, jak v prahe v metre v niektorých staniciach, z toho mi je zle, tam sa ani nemôžem hýbať, len stojím a držím sa a modlím sa, nech už som na konci
a najviac neznášam, keď sú IBA eskalátory, a nehýbu sa a tvária sa jak schody. ísť po stojacom eskalátore mi pripadá strašne fyzicky náročné
smerom dole chodim po schodoch, lebo byvaju prazdnejsie, smerom hore po eskalatoroch, ale najradsej som, ked su prazdne aj tie a zaroven s tym, ze stupam vyssie vdaka eskalatoru, po nom este aj chodim
S frajerom chodím rada eskalátorom, lebo sa postavím na ten schod nad ním a tvárim sa vysoko, no predtým sa ho vždy neúspešne pokúsim presvedčiť ísť po schodoch
Keď som s niekým iným, tak sa rozhodujem podľa intenzity vzťahu k tomu človeku- teda ak je to človek blízky, ktorý ide eskalátorom, tak ja idem po schodoch (ak vládzem) a ak nie je taký blízky, tak sa prispôsobím a idem eskalátorom.
@obliviate ja zase ako pravý dedinčan musím ísť eskalátorom, lebo u nás v dedine také nemáme ani u nás v meste také nemáme a keď sme išli do veľkého mesta najviac som sa tešila na "chodiace schody"
ináč je strašné psycho ísť po vypnutom eskalátore.
Ak som na smrt unavena tak eskalator, ale to je vynimocna situacia. Ak som trochu unavena, alebo plna energie tak vzdy schody, aj keby eskalator bol prazdny. Vacsinou vsak schody, podobne ako @zlatokopka tiez pozeram na ludi, co nevedia vyjst par schodov a tlacia sa na eskalatore.
@matwejo presne hento som zazil v Hong Kongu.. milionpatsto hongkongcanov sa tlacilo na eskalatore a my europania sme si to ako pani jebali po prazdnych schodoch
velmi zriedkavo som na miestach kde je eskalator no ale ked uz tak podla toho ci som unaveny alebo nie a neznasam taky ten eskalator kde su schody vzdy sa bojim ze stupim zle a zabijem sa najlepsie su tie pasy rovne
@sapphirizing takze ked ides po schodoch citis sa tak ze robis dobry skutok ? bol by som rad keby aj mne tak malo stacilo k stastiu
záleží to od toho či sa ponáhľam alebo nie, a podla toho čo mám obuté samozrejme v štekloch nebudem behať po schodoch, keď si môžem oddýchnuť na eskalátoroch
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
hore - eskalator plny - schody
dole - eskalator volny - schody
dole - eskalator plny - schody
dole - eskalator vypnuty a schody volne - eskalator
dole - eskalator vypnuty a schody plne - eskalator
dole - eskalator ide len hore - dole eskalatorom
hore - eskalator plny, schody plne - vytahom
hore - eskalator plny, schody plne, vytah plny - bleskozvod
v zare plnej ludi.
no aspon sranda bola
keď je tam veľa ľudí (čo sa vezú, a jak hotentóti sú rozjebaní po celej šírke eskalátoru, že ani boh ich neobíde), idem po schodoch, je to rýchlejšie;
ale nemám rada také ultra fast, jak v prahe v metre v niektorých staniciach, z toho mi je zle, tam sa ani nemôžem hýbať, len stojím a držím sa a modlím sa, nech už som na konci
a najviac neznášam, keď sú IBA eskalátory, a nehýbu sa a tvária sa jak schody. ísť po stojacom eskalátore mi pripadá strašne fyzicky náročné
Veľakrát som na eskalátore nebola, ale vždy som po nich vybehla ako.po schodoch.
Takže moja voľba? - schody.
S frajerom chodím rada eskalátorom, lebo sa postavím na ten schod nad ním a tvárim sa vysoko, no predtým sa ho vždy neúspešne pokúsim presvedčiť ísť po schodoch
Keď som s niekým iným, tak sa rozhodujem podľa intenzity vzťahu k tomu človeku- teda ak je to človek blízky, ktorý ide eskalátorom, tak ja idem po schodoch (ak vládzem) a ak nie je taký blízky, tak sa prispôsobím a idem eskalátorom.
ináč je strašné psycho ísť po vypnutom eskalátore.
V tomto prípade radšej použijem schody:
pekne vsetky moznosti treba vyskusat ak su volne nice
@sapphirizing takze ked ides po schodoch citis sa tak ze robis dobry skutok ? bol by som rad keby aj mne tak malo stacilo k stastiu