ucit sa cokolvek ma zmysel uz len preto ze si tym sama trenujes schopnost ucenia sa, pamat, cit pre jazyk adt ci je to vyuzitelne je druha vec, to asi velmi nie a nebude, ale ja som sa ucila esperanto a chvilu sa o to zaujimala a myslim ze vacsina tych ludi to ma proste ako konicek.. nas ucitel bol totalne zapaleny pre to, chodil po roznych konferenciach s ostatnymi esperantistami a dopisoval si s tisic ludmi a tak
mn
mna to dost bavilo preto, ze tym ako je ten jazyk lahky robis hrozne rychlo pokroky a motivuje ta to..
takze urcite to zmysel mat moze, pre teba samu a tvoj rozvoj minimalne, zmysel nema lezanie v posteli a plakanie nad zivotom alebo prechlastana noc z ktorej si nic nepamatas. ale pokial na tom neplanujes zalozit karieru nevidim dovod neucit ta ten jazyk ked ta to laka :d
Je to skôr koníček, môžeš pri tom ale spoznať dosť ludí z iných krajín...
A ten jazyk nie je ťažký, ak by to niekto chcel, nemusí sa to učiť len preto, že by to malo mať nejaké využitie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
ovladat ho chcem, este neviem..
a moze to byt fajn underground
neucim sa ho ani sa nikdy nebudem lebo to pokladam za stratu casu. naozajstne jazyky su urcite vyuzitelnejsie
mn
mna to dost bavilo preto, ze tym ako je ten jazyk lahky robis hrozne rychlo pokroky a motivuje ta to..
takze urcite to zmysel mat moze, pre teba samu a tvoj rozvoj minimalne, zmysel nema lezanie v posteli a plakanie nad zivotom alebo prechlastana noc z ktorej si nic nepamatas. ale pokial na tom neplanujes zalozit karieru nevidim dovod neucit ta ten jazyk ked ta to laka :d
A ten jazyk nie je ťažký, ak by to niekto chcel, nemusí sa to učiť len preto, že by to malo mať nejaké využitie