nezda sa vam ze zijeme v mohutne nudnej dobe......???
dookola stale to iste......skola, praca, obcas neaky ten drink, ale potom zasa skola, praca.......alebo to len ja mam take nudne obdobie??ved to naozaj nieje co robit dneska......
radcej by si zila v Uhorsku, kde by si musela odovzdavat 4/3 toho co mas zemepanovi a zo zvysnej -1/3 dat najest rodine? (ano, trosku prehanam ale nejako som nervozny
1. zober si take 19.storocie, ktore bolo najprudernejsim storocim vsetkych cias... nemohla by si sa zabavat ani tak jak dneska a cely den by si odmalicka chodila namiesto do skoly do nejakej tazkej roboty v tovarni...a ziaden pokec!!!
hmmm co ja viem ja si vzdy nieco najdem a to ani nepracujem len cez prazdniny chcem ale mam stavy ze mam pocit ze je na mna toho vela a nestiham vsetko co by som chcela...
v poslednom case kery som stravila za PC mi svitlo ze ked si ce clovek s niekym popisat tak to nejde lebo ten na druhej strane sa ho spyta ci sa pozname a ked nie tak dovi dopo....nudaaaaaaa ludia sak sa preberte zijeme ne??
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
pretoze ucenie mi je jedno ale hlavne ze su tam kamosi a nie doma lezat alebo pozerat do telky alebo stale na nete..to uz ma nebavi
my byvame v bunkri
Dneska sa malo ist do skoly , ja som doma.Vyzera to na par peknych neospravedlnenych hodin.
radcej by si zila v Uhorsku, kde by si musela odovzdavat 4/3 toho co mas zemepanovi a zo zvysnej -1/3 dat najest rodine? (ano, trosku prehanam ale nejako som nervozny
nepripisuj to dobe...doba nebola nikdy idealna...
in love ..