Ospravedlnujem sa,viem ze takato tema tu uz zrejme bola no nedokazem sa rozhodnut a uz mi dochadza cas.Na oboch skolach mam v podstate totozne odbory (EU - Ekonomika a manazment podniku,UNIBA - Manazment) takze ide vlastne uz iba o to,ktoru skolu si vybrat.Zaujmali by ma nazory sucasnych pripadne byvalich studentov,ak moze byt niekto taky mili,vopred dakujem.
Ani nie Ja to totiz riesim uz 2 mesiace,povedal som si ze pojdem tam kde dostanem internat lebo mi to bolo v podstate jedno ale cim viac sa to blizi tym viac nad tym rozmyslam.A v tom pripade teda budeme spoluziaci asi
No asi ano. Ale ne fakt - neni neskoro? Ja sa pamatam ze som tam tak pred mesiacom siel doklad o zaplateni s fotkou zanest osobne a aj to uz bolo neskoro. Daj si na to pozor
Ja viem co myslis ale zaplatene som mal na obe cize som na nej uz zapisany mas pravdu ze asi mesiac ale to este neznamena ze na nu nastupis ked to mas zaplatene,ja som si takto ziskal vlastne mesiac cas na rozhodnutie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov