Ahojte, prijali ma aj na Komenského- manažment, aj na EUBU- ekonómia a manažment podniku.
Zaujímalo by ma, ktorá z týchto škôl je lepšia, z ktorej sa lepšie uplatním, kde je nižšia pravdepodobnosť, že vyletím
Dopredu vďaka
ja by som si vybrala urcite UK manazment Sice je tazka, ale urcite tá námaha stoji za to...ide o tvoju buducnost
ale neboj sa uplatnis sa s oboma, teda podla statistik, co som videla
Manažment je jedna z ľahších vysokých škôl, ľahšia matematika, ľahšia ekonómia, je to UK teda vždy budeš už len absolvent UK, u nás v tejto diere je to dosť dôležité u neprofesionálnych zamestnávateľov takže je to na tebe .
Vďaka za názory, no predsa len mi vŕta v hlave aj EUBA. Veľa ľudí tam ide na FPM, vraj tam je ťažšie štúdium, ale ptm je vyššia šanca zamestnať sa.... neviem, ťažko sa mi rozhoduje :/ študoval/študuje na jednej z nich niekto?
uk je strasne overrated skola lol, never tymto kravinam co tu ludia pisu a vyzdvihuju uk do nebies, ak ti mozem poradit uk manazment je wack, to ci sa zamestnas je na tebe nie na skole to si treba hlavne uvedomit, ale pametaj euba > uk manazment
@kingwizard ...... keď na UK je vraj ten odbor ľahší ako na EUBE..... a menej sa treba učiť..ale fakt je to ťažké rozhodovanie, keď sa nadáva aj po FPM, aj na FM :/
@anneau tak v cudzom jazyku je hádam každá vysoká škola níročná aj keď človek ten cudzí jazyk vie. No inak to náročá škola nie je. Myslím, že je v takom strede
Mňa prijali tiež tak, idem na UK. Aj hlavfne reto, že chcem začať popri škole hneď robiť a hlavne sa vzdelávať aj mimo školy a čo viem, tak na eube sa učí zvytočne veľa somarín
a to je problem vacsiny dnesnych studentov - rozmyslaju len, ze kde nevyletia a kde sa potom uplatnia ... a nie nad tym hlavnym, ze co studuju, preco a ci ich to bavi/zaujima ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ale neboj sa uplatnis sa s oboma, teda podla statistik, co som videla
a vyletiet na takych failovych "skolach"?