Zdravím,
podľa ais2 výsledkov mám 309 bodov ale poradie 123 čo sa mi dosť nezdá.Bol by som
rád keby niekto z tohto oboru napísal svoje poradie a body na porovnanie.
Kolko vas maju prijať? Cim vyssie cislo tym lepsie oni to zoraduju napr ze cislo 1 je posledny nad čiarou az po napr 270( tolko maju prijať) ten ma poradie 270 a je prvý tí ktori maju vascie poradové cisla ako maju prijat tak su neprijatí
Pochopil,vďaka za reakciu Priijať majú 70 externe a 70 denne tak neviem ci sa to pocita dokopy akebo zvlast pri vysledkoch.Na ais2 mám že postupil do druhého kola ale to asi neznamená, že prijatý ...alebo?
Ja mam 220b na NHF a poradie 370 a tiež tam mam že postúpil do ďalšieho kola. Nezdá sa mi to vobec lebo podla toho čo bolo vyvesene na tej nastenke by som mala byť prijata, ked som si to porovnavala s bodmi ostatných. Nechapem vobec
"nenechajte sa zmiasť údajmi v systéme AIS, kde môžu byť zoznamy usporiadané rôznym spôsobom, napr. aj podľa abecedy. V AISe nie je zverejnené kvalitatívne poradie uchádzačov."
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
:S