Ahojte chcela by som sa poradit, co skor podla vas tuke alebo euba? Na tuke mi prislo ze som prijata na eube mam ze som postupila do dalsieho kola mam 214 bodov. Cakam na papiere už len ale neviem kam teraz pojdem
Chcem to trochu zamotať, preto TUKE Ku téme je to asi skoro jedno, predmety podobné, študentský život tiež. Pokiaľ sa učíš nerada cudzie jazyky, tak zvoľ si radšej EUBU. Na TUKE je totiž pomerne ťažká odborná skúška z cudzieho jazyka v (písomná-štruktúra približne ako na mature (čítanie, počúvanie, slovná zásoba+gramatika,obchodné štýly listov)+ústna pred štvorčlennou komisiou zložená z 3 častí.
Ahoj, aké si máš napísané poradie pri tých bodoch?.. lebo ja mam 220b a poradie 370 čo sa mi nezdá, neviem čo si mam o tom myslieť. ale tiež mám že som postúpila do ďalšieho kola.
@martinka029 tie poradia tam su zle to sa uz davno riesilo ale tak ako myslim si ze nad tych 200 beru ak sme splnili podmienky prijatia. To znamena automaticky ze sme prijate ci ? ako keby ma nevzali aspon mam po dileme lebo viem ze z tuke som prijata uz
@miki24 chodis na ekf ? ako ja anglinu v pohode ale presne s tym som mala problem na eube prijimackach odborne vyrazy a take veci. Vzdy som chcela ist do ba ale teraz strasne sa rieši to ze uroven skoly upada a tuke si stale drzi prve miesto
@janessn to ano len ked budem chciet ist domov tak z ba to mam 10 hodin vlakom a z ke 3 keby som mala ine proframy studijne ale presne to iste preto sa neviem rozhodnut vobec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov