Ahojte, neviem si vybrať medzi Ekonomickou univerzitou v BA - Fakulta hospodárskej ekonomiky a Univerzitou Komenského - Fakulta manažmentu. Zaujímam sa o účtovníctvo, ktoré je na oboch vš a neviem si vybrať :/ Aké sú vaše skúsenosti / názory? Čo by ste mi
jaaj ucto ucto, nikto ho nevedel, len ti, co ho mali na OA, inak sme boli mimoz toho a tu spominanu Olvecku som nemala, ale takeho mileho panka, co nas moc nenaucil, ale bol na nas dobry, ale ja som ucto nikdy nemala rada a ani som sa o neho nezaujimala, cize moj nazor je asi irelevatny teraz
Olvecka je super, mi pochválila šaty a požičala kalkulačku na skúške Občas vyzerá ako psychoška, ale je dosť spravodlivá a ľudská.
Ak sa chceš poriadne venovať účtovníctvu, na fmuk nechoď, lebo tam to nie je hlavný premet. Ale inak je to skvelá škola, ja by som určite nemenila, som maximálne spokojná
Podľa mňa ti fmuk dá veľa času popri škole, aby si sa rozvíjal, veľa kontaktov a príležitostí sa uchádzať Ja som sa zatiaľ stretla len s ľuďmi, čo sa po vyštudovaní zamestnali nadpriemerne dobre. Lenže to je od každého človeka iné. Treba si uvedomiť, že tieto odbory nie sú ako medicína, že len študuješ a potom ťa zoberú ako lekára. Ale že fakt treba robiť veci popri, naviac a donútiť sa robiť kopu veci mimo školy
Predám zbierku úloh „Alžbeta Foltínová a kolektív: Nákladový controlling (Prípadové štúdie)“ s vyriešenými príkladmi z predmetu Manažérske účtovníctvo, (ktoré boli podmienkou absolvovania predmetu); najnovšie vydanie (2014). Zbierka je vhodná pre študentov FM UK v Bratislave, (1. ročník bakalárskeho štúdia) a (4.ročník Mgr. štúdia: blok marketing a financie; personálny manažment a financie). Môže byť dobrou študijnou pomôckou aj pre študentov iných fakúlt ekonomického zamerania. Cena: 11€ + poštovné.
Kontakt: zuzanakelemenova619@gmail.com
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Ak sa chceš poriadne venovať účtovníctvu, na fmuk nechoď, lebo tam to nie je hlavný premet. Ale inak je to skvelá škola, ja by som určite nemenila, som maximálne spokojná
ale tak sikovny clovek sa nemam problem uplatnit podla mna a mne osobne ta skola dala dost a snad na dalsi rok uz bude po vsetkom
Kontakt: zuzanakelemenova619@gmail.com