Ahojte, rada by som zistila par plus/minus tychto skol, od ludi, ktori tam chodia... Keby som chcela v buducnosti robit audit, popripade zatial len ekonomicky smer, ktoru skolu by ste odporucili... + este by som chcela vediet, ako sa pripravit na prijmack
ja chodim na FMUK na nemecky manazment a my zase az tak podobnu ekonomiu nemame, takze v tom pripade by som ti asi odporuciula eubu
na prijimacky som sa vobec neucila a spravila som v pohode na obe skoly (na eube boli ovela lahsie podla mojho nazoru), ale na fakulte by sa mali dat kupit knihy s potrebnymi vecmi, ktore su na prijimackach
@ivusha8 podla mna kdekolvek...ja sa chcem zamestnat v praci, co bude mat nieco spolocne s manazmentom a teraz vobec neriesim, kde a co presne to bude...
Ja studujem klasicky manazment na UK a poznam studentku, ktora bola na rovnakom odbore na EUBE a prestupila k nam. Rozpraval som sa s nou o vsetkom ako sa, co robi a ak nechces dopadnut ako ona s nervami v riti, ze kazdy profak si tam vyhadzuje ludi zo skusok ako chce, doporucujem fmuk...lazo plazo a ucis sa tolko kolko ty chces, kludne aj pracovat popri skole sa da dokonca aj v pravku som si prehadzal predmety, aby som mal cvika 2x do tyzdna, co na EUBE urcite nepojde...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
@momoglamorous nieco pre vas...
na prijimacky som sa vobec neucila a spravila som v pohode na obe skoly (na eube boli ovela lahsie podla mojho nazoru), ale na fakulte by sa mali dat kupit knihy s potrebnymi vecmi, ktore su na prijimackach