Ahojte, chcela by som sa spytat, ci nejde nahodou niekto z vas na intrak do Horskeho parku na Hrobonovej? Mne bol prideleny a vobec neviem co to je zac, nemohli by ste mi nieco o nom povedat? Diki
mno neviem teraz, ak je to hopa, kde som bol na par jedlickoviciach, tak to je rozjebany intrak fest, ale zabavy je tam kopec. neviem, ci sa nieco z nej neprerabalo. ale tipujem, ze ako prvacke ti pridelia nejaky hnoj
HOPA a Hrobonova su dva rozne intraky..ani jeden neni bohvieco, ale tak tym si skoro kazdy prvak prejde.. Hrob. je dievcensky. ...a ten klud nakoniec nie je taky zly.. vzdy sa da ist bavit vedla na hopu a ked chces, tak sa aspon vyspis..
... ja som tiež na Hrobonovej - DOPE a zevraj to tam neni nic moc, volaju to Klastor...vraj je tam uz vecer o 10 klud, a ze tam nepustia na vratnici ziadneho chalana...a citala som aj ze baby tam chodia so slznymi sprejmi a paralyzermi, lebo v okoli byvaju uchylaci ...
ja budem tiež na DOPE a hej je to dievčenský intrák, ale nie som tým nejako nadšená, ak tam majú byť spoločné sprchy a wc-ka, ako nie že by som čakala nejaký luxus,ale zas ani nič takéto strašné ako HOPA....predpokladám že oba intráky sú dosť zlom stave...akurát že na DOPE sa nebudeš musieť o sprchu a hajzle deliť s chlapcami no ..a veruže sa radšej vyzbroj nejakým kaserom alebo paralyzérom, ja si tiež kupujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
oláá!