ahojte, ak je tu niekto, kto študuje MV na eube, tak by som sa rada spýtala ako je to s matikou. Je mi jasné, že keď je to ekonomická unverzita, tak matike sa nevyhnem, ale je až taká drsná? Prosím, žiadne blbé poznámky, chcem sa len informovať
na medzinárodných vzťahoch je taká istá ako na celej ekonomickej. A nie je to ani tým, že by to bolo také ťažké (lebo to učivo oproti nejakému matfyzu je fakt nič.) ale skôr tým, že väčšina študentov je z obchodnej a tí poriadne matiku nevideli 4 roky a potom to tak dopadne, že polovica študentov ju nespraví.
Matika je najťažší predmet prvého ročníka, ale dá sa to spraviť. Ja som to síce spravil až na tretíkrát, ale to mám za to, že som nechodil na prednášky S trochou (no dobre, mnohom snahy a determinácie to určite spravíš. A keď nie, môžeš to znova skúsiť v druhom ročníku
ahoj, ja som teraz prváčka a rozhodne ti túto fakultu odporúčam, ak ťa to baví matika je tu pre mnohých len nutné zlo ale je to aj o (ne)šťastí, ja som napríklad tiež z gympla, chodím na prednášky a aj som sa učila a predsa som nepsravila zápočet ale ak sa len na základe matiky rozhoduješ, tak sem určite choď, to zvládneš
@fede4ever Tiež by som si chvela podať prihlášku na medzinárodné vzťahy na EUBA a neviem, čo presne od toho očakávať. Ale čo sa týka matematiky, pozerala som rozvrhy a tá je iba 1. ročník. Ak sa možem spýtať, o medzinárodných vzťahoch na UMB, neuvažuješ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
a nie, nie je až taká drsná keď sa tomu budeš troška venovať
@fairylady no ja som na gympli a matiky tu mám teda dosť
@murcatko no tak diki, si ma veľmi nepotešil
"determinácia" ? ak toto slovo fakt existuje tak jazykovedcom dobre hapruje v hlave ^^,