ano nezmestila som sa medzi tych 1300 ludi co chceli ist na cestovny ruch a nevzali ma..prijimacky som urobila ale som nejaka sta pod ciarou....statistika z minuleho roka : hlasilo sa cca priblizne rovnako ludi, brali 444 a na zapis prislo 242...keby sa t
Aj mne prisiel list dnes z OF, tiez som nedosiahla dostatocny pocet bodov na tejto fakulte, ale ja som spravila na uctovnictvo prijimacky, tak tam idem... ale aj tak si davam odvolanie...
@suzzi a z FAJ ti prišlo? teda mne prišlo, ale len to, že som mala dostatočný počet bodov.. poradie bude až toho 30. júna? už mi lezie na nervy toto čakanie :/
@domminika hej hej z FAJ mi prišlo už minulý týždeň že som splnila kritéria pre prijatie a preto ma 6.7. pozývajú na predbežný zápis a na prebratie rozhodnutia o prijatí a to poradie bude asi až toho 30.6. len ma štve tá FMV
@domminika .... tej matiky sa neboj, ja som z nej tiež mala strach a nakoniec som ju mala hneď po AJ ako druhú najlepšiu vôbec nebola ťažká...a to som ja bola z matiky vždy blbá celé štyri roky...tak sa neboj a ešte stále mi nič neprišlo. mňa urve asi
@suzzi už vieš ako si dopadla na MV? Vzali ťa? Ja som teraz trošku nervózna, zajtra sú výsledky... ale tak mala som málo bodov, ale kto vie... možno .. treba dúfať Ale mne je to v podstate jedno, ja už so aj tak prijatá inam .
@domminika....nezobrali ma vraj brali iba tých čo mali nad 250 a toľko som ja nemala....ale už kašlem na to, stačí mi, že ma zobrali na FAJ...tak pôjdem tam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov