Zaujímalo by ma, či na prijímačkach na EUBA boli tie testy, ktoré sú v knihe (testy z anglického jazyky na prijímacie skusky na Ekonomickú univerzitu - 20 testov je v tej knihe) alebo vzory testov (kde je spolu 8 testov) či bol jeden z tych testov alebo
Síce som si neprešla všetky testy z tých knižiek, ale aj tak nemám pocit, že by na prijímačkách boli presne tie testy. V knižkách sú iba vzorové testy aby si videla, ako to bude na prijímačkách asi vyzerať. Na eubu som robila prjímačky aj z ANJ aj z NJ, neboj, neboli ťakžké (teda z angličtiny boli dosť v pohode, nemčina bola tošku ťažšia). Na akú fakultu by si chcela ísť?
sú tam tie slovička určite .... ale ono je to rovnaké ako tie testy ....samozrejme nedajú ti presne ten isty članok ale čo sa tyka obtiažnosti je to to isté podla mňa
Dakujem za rady Na anglinu sa nebojím, horsie to bude s nemcinou, kedze sa ju ucim len 3 roky, a moje vedomosti by som odhadla na uroven mierne pokrocily... nin: prihlasku si dam na medzinárodné vztahy aj na zahranicnoobchodné podnikanie, prioritbe by som sa chcela dostat na medzinarodne vztahy, len sa bojím tej nemciny...
tak ja som ani slovicka tie na pospajanie nemala rovnake ako v tej knihe vsetko bolo ine, len dodrzali tie 3 sekcie ze pospajat slovicka, doplnenie slova a true false
vlani som robila prijimacky na FAJ EUBA zobrali ma, ale nakoniec som sa rozhodla pre nieco ine...prijimacky z AJ aj NJ boli velmi lahke, ocakavala som nieco tazsie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme