@ibiza268 to sa nebude vraj zverejnovat. To ti pride len posta ze co a ako. Tiez uz by som bol rad keby som vedel ci som prijaty ale pri tejto skole to tipujem tak do tyzdna ze budes mat nieco v schranke, snad a co kde si bola?
@luko18. Ani na Aise to nebude skôr? ...
No ja som bola včera na FHI Tento rok bolo na prijímačkách na FHI do 250 ľudí.. A oficiálny počet plánovaných prijatých uchádzačov je dokopy na všetky tri odbory je 320.. To nás všetkých prijmú alebo čo? čo si myslíš?
A akú fakultu máš ty?
@ibiza268 tak na Aise to mas len body. Ale pochybujem ze tam budu info o prijati :/ ...
Ja som bol vcera na NHF, kde bolo mrte ludi. Dnes zase tiez FHI a bolo tak pomenej ako hovoris ... No a urcite by sme neboli proti keby nas vsetkych prijali , ale aj tak vela ludi pojde bud na inu fakultu alebo vobec sem nepojde
no za mojich cias ked som robila prijimacky na EUBU podmienka bola dosiahnut minimalne 51 bodov z kazdeho predmetu...a clovek bol tam..kazdopadne zalezi od poctu, kolko sa hlasi..o niektore fakulty je vacssi zaujem, o niektoru menej..ale na Vasom mieste by som zvazila vyber skoly
Neviete niekto či kontrolujú postup z matiky na prijímačkách? Celú strednú som sa totiž neučil matiku a tak neviem či nepôjdem tipos Anglinou a ekonómiou to budem musieť vykriť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
No ja som bola včera na FHI Tento rok bolo na prijímačkách na FHI do 250 ľudí.. A oficiálny počet plánovaných prijatých uchádzačov je dokopy na všetky tri odbory je 320.. To nás všetkých prijmú alebo čo? čo si myslíš?
A akú fakultu máš ty?
Ja som bol vcera na NHF, kde bolo mrte ludi. Dnes zase tiez FHI a bolo tak pomenej ako hovoris ... No a urcite by sme neboli proti keby nas vsetkych prijali , ale aj tak vela ludi pojde bud na inu fakultu alebo vobec sem nepojde