Caute Zaujimalo by ma ako vyzerali prijimacky z ekonomie a ekonomiky. Mam doma tu knihu zaklady ekonomie a ekonomiky a neviem, ci si ju mam studovat uplne podrobne, alebo staci iba pozriet zvyraznene veci a zhrnutie na konci kapitoly.. nechcem to s tym
@abigailabby nauč sa hlavne posun krivky dopytu a ponuky. na toto tam bolo najviac otázok. zvyšok boli také hlúposti... ja som bez akéhokoľvek učenia to dala na 40b a to som z gymnazia a este boli otazky na tu historiu, zvysok akoze ti stacia zhrnutia, zbytocne sa to vsetko budes ucit, ked 3/4 z toho nebolo.... len tie najzakladnejsie veci sa uc, zhrnutia ti stacia bohate
Prijímačky na EUBA z eko sú ľahké? DDDD som zvedavá, čo budeš vravieť o rok ja som si tiež myslela že ich dám bez problémov,však som z nej na strednej mala jednotky.....no prd...som sa po mature do toho ani nepozrela a pri teste som sa na tých úlohách len smiala....doteraz neviem, kde som nazbierala tých 52 bodov ale áno, je pravda, že najvoiac sú tam posuny...
ja by som si to pozrela radsej lepsie, neviem z akej skoly si, ja som isla z gympla a ekonomiku som dala na 75b, ale presla som celu tu knihu. A ked aj 3/4 z toho tam nebude, neuuskodi ti to , lebo hned v zimnom semestri mas ekonomicku teoriu, kde sa to bere odznova ale ovela viac do hlbky. Ale tak ako povedali tu baby, hlavne posuny kriviek, a ja som mala dost aj tych jednotlivych typoch podnikov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov