EUBA - prijimacky z nemeckeho jazyka + ake mate skusenosti s EUBA?
Ahojte, chcela som sa spytat ci nahodou niekto nevlastni prijimacky na eubu z NJ a nema chut ich predat za symbolicku sumu pripadne darovat a vase postrehy o tejto skole si tiez rada vypocujem
že akonáhle som ho videla, začala som sa smiať.. ale tak, dá sa zvládnuť zopakuj si poriadne gramatiku, a zvládneš t neboj sa ja som s ním mala problémy iba preto, že mám dosť slabú slovnú zásobu, keďže nás na strednej učili len gramatiku.
@suzzi jaaaj ja by som ho tak chcela mat doma ten test bola by som istejsia keby mam na com trenovat a nenajde sa tu nikto kto by ho doma schovaval a chcel sa on ho podelit
@lucy92 na škole sa dá kúpiť taká knižka - vzory testov...stojí iba nejaké dve eurá, takže to nie je až tak veľa na prijímačkách bývajú také testy ako v tej knihe
@suzzi ja viem ze stoji nejake dve eura ale ak ma niekto doma tie testy a netreba mu ich tak urcite je lacnejsie kupit ich ani nie za euro, ani psotovne nebude take drahe ake si da ta skola s postovnym by som to mala skoro za 5 a to mi pride ako vyhodene peniaze ale nie su tu ziadne dobre duse takze ich asi budem musiet vyhodit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
V tej knižke sú ale niektoré cvičenia nie najľahšie..ale taký štýl testu je aj na prijímačkách.
@spomienky7 chcela by som ist na FBI
chcela by som ist na NHF odbor FBI