Ahojte, zajtra mám prijímačky na EUBA FHI. MAT aj ANG je myslím v pohode ale obávam sa EKONÓMIE, keďže sme na gympli mali len základy.. Vedeli by ste mi poradiť na čo konkrétne sa mám zamerať / čo sa tam často vyskytuje ?
Za každú informáciu navyše vám b
ekonomia je vsetko o logike veci typu ze ked stupne cena dreva tak co sa stane s cenou stoliciek, dalej vediet krivky dopytu a ponuky, ich posuny, a podobne veci, nic tazke, staci pri tom rozmyslat, z ekonomie som mal najviac bodov
ako info nemám vôbec Ja stresujem tiež, lebo ako už viem, že som prijatá do BB ale prioritnu mám toto a no neviem Bojím sa A Ďakujem aj ja tebe ptm daj vedieť ako si dopadla ja ako dúfam, že tam budú veci z ekonómie hlavne z tej knihy lebo my sme ekonómiu nemali nikdy, iba kúsok na občianskej, ale tam boli iba statky, podniky, trhový mechanizmus, ponuka, dopyt a cena ... to je tak vŠetko Ostatné viem len z knihy
ja som si do aisu zadala tens voj kód a tam mi napísalo, že postúpil do ďalšieho kola a vo vysvetlivkách je, že to znamená splnil podmienky prijatia :3 a viac info v liste Takže tam by to malo byť
@ibiza268
Zda sa mi ze v stredu tam este boli ludia na tuto fakultu a niekto vravel ze aj dnes ma ... Ale nie som si ista ... Takze vas asi az piatok alebo pondelok ale urcite ta vezmu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Ďakujem no na fmv skončili prijímačky včera a dnes zasadala tá komisia, takže na vašej asi boli aj dnes prijímačky ale určite ťa zoberú
Ktora fakulta si ty?
Zda sa mi ze v stredu tam este boli ludia na tuto fakultu a niekto vravel ze aj dnes ma ... Ale nie som si ista ... Takze vas asi az piatok alebo pondelok ale urcite ta vezmu