Je tu niekto, kto ide do prvého ročníka EUBY (najlepšie FPM) a bude žiadať o sociálne štipendium? Resp vie nejaké informácie o tom? Ževraj na zápise dávali nejaké tlačivá k tomu, asi žiadosti...má ich niekto? Dosť by to pomohlo :/
ahoj, ja si tiež idem vybavovať štipko, ale na UKF v Nitre, tam na web. stránke sú zverejnené zoznamy tlačív, preštuduj si to, zrejme sa to bude dosť zhodovať, lebo je to zákonom určené » www.ukf.sk/index.php?view=...
@zeriavka ahoj, ďakujem ti za snahu, pozerala som si už nejaké informácie na internete aj vzory tlačív a tak, ale bolo by pre mňa lepšie, ak by som mala tie, ktoré rozdávali u nás v škole plus by som sa aj potrebovala nejaké info spýtať toho človeka, že čo mu povedali u nás na zápise v škole, že čo s tým, kedy to odovzdať a tak...ale naozaj ďakujem
@jahodicka ahoj, na akú fakultu? Lebo mne bolo povedané, že na predzápise študentov na FPM sa niečo ohľadom tých štipendií dávalo.. Ale či to je dôveryhodný zdroj, to neviem :/ Ty chceš podať žiadosť tiež o toto sociálne alebo motivačné? A aký je tvoj plán postupu?
@tatiana1 na FAJ... ale nam tam nebolo nic dane. akurat povedali ze na papieroch najdete vsetky informacie a na papieroch boli akurat linky na stranku. vytlacila som si vsetko co tam bolo a bolo tam akurat hovno makove s prepacenim pisane o stipendiach.
o socialne si chcem podat ziadost.
neviem, nemam ani len sajnu ako by som mala postupovat...a ty?
@jahodicka Veď aj ja pozeram stale stranku školy a tiež nič.. Keby tam zavesili tlačivo žiadosti, nejake info, ake doklady budu potrebovat a tak..asi by ich to zabilo.. A celkovo, neviem ako u inych fakult, ale stranka FPM je úplne o ničom, vôbec s ňou nie som spokojná!
Vieš čo, asi počkam do zapisu, my mame 7.9. tuším a uvidím, či nám o tom budú niečo hovoriť..ty máš kedy zápis? Kebyže neskôr, tak ti dám info, čo som sa dozvedela, a keby si mala skôr ty, môžeš dať info ty mne A keď sa na našich zápisoch nič nedozvieme, budem otravovať školský parlament prostredníctvom fb, tak nech sa tešia A mimochodom, pred chvíľkou som hovorila s kamarátkou, ona ide zas na FHI a ona má na stránke FHI uvedené, že 12.teho a 13.teho /alebo 13teho a 14teho,neviem teraz/ sa bude konať pre budúcich prvákov kurz matematiky, aby sa niečo zopakovalo a tak, aby potom nemali problém s predmetom matematika, a ten kurz je bezplatný... A ja mám predmet matematika tiež, ale ja tam ísť nemôžem, lebo som na FPM, alebo ako? Lebo ja nič o tom kurze na stránke nemám...
@tatiana1 mno ja mam zapis 6ho takze ak tam nieco povedia ti dam vediet. a inak na stranke mojej fakulty tiez nic...takze ani ja nie som o nic mudrejsia...no tak mozno to pre tvoju fakultu neplati ten kurz
@tatiana1 ja som bola na tom "predzápise" na OF a dali nám iba taký zoznam, kde boli všetky tie papiere čo potrebuješ vypísané a že si to máme pomaly zoháňať cez prázdniny..plus ešte taký papier že kde žiadaš o to štipendium...ale aj tak tam potrebuješ potvrdenie o návšteve školy, takže to moc neponáhla
nestresujte zbytocne, chodim na eubu..vsetko potrebne k ziadosti o soc. stip.sa da vybavit aj po zapise. len skor ide o to, ako daleko to mate od BA, pretoze je to fakt dost potvrdeni a chvilu to trva kym to vsetko date dokopy. Hlavne je aby ste to stihli do konca sept., pretoze ak podate ziadost az v oktobri, tak stipko za sept. uz nedostanete.
Neviem ako je to na ostatných fakultách, ja idem do tretiaku na FHI a všetky informácie si človek zistí na sociálnom u tej pani, čo tam robí. No a ak to nezmenili a dobre sa pamätám tak treba potvrdenie o vzdialenosti od sadky, daňové priznania od spoluposudzovaných osôb, teda rodičia a súrodenci, teraz neviem či súrodenci ktorý pracujú, alebo ktorý študujú, ale tak pre istotu od každého, aj od seba, ak sú rozvedený rodičia tak ten papier od súdu a aj určená výška výživného a potvrdenie o návšteve školy a tlačivo vám dá tá pani tam. Toť vsjo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
sorry malo to ist tebe
V pohode
o socialne si chcem podat ziadost.
neviem, nemam ani len sajnu ako by som mala postupovat...a ty?
Vieš čo, asi počkam do zapisu, my mame 7.9. tuším a uvidím, či nám o tom budú niečo hovoriť..ty máš kedy zápis? Kebyže neskôr, tak ti dám info, čo som sa dozvedela, a keby si mala skôr ty, môžeš dať info ty mne A keď sa na našich zápisoch nič nedozvieme, budem otravovať školský parlament prostredníctvom fb, tak nech sa tešia A mimochodom, pred chvíľkou som hovorila s kamarátkou, ona ide zas na FHI a ona má na stránke FHI uvedené, že 12.teho a 13.teho /alebo 13teho a 14teho,neviem teraz/ sa bude konať pre budúcich prvákov kurz matematiky, aby sa niečo zopakovalo a tak, aby potom nemali problém s predmetom matematika, a ten kurz je bezplatný... A ja mám predmet matematika tiež, ale ja tam ísť nemôžem, lebo som na FPM, alebo ako? Lebo ja nič o tom kurze na stránke nemám...
@dominicka8 dakujem teda, verím ti no to by som im radila..
ano, aj ja kukam, ze to bude super skvela a rychla informovanosť po cele roky študia a už sa na to velmi teším!