ja cakam ako truba a este stale nic.. hlavne ze od dnesneho dna sa uz aj moze rezervovat ubytovanie a podobne neveite kedy to uz konecne zverejnia ci sme prijati/neprijati? body mam ale toto mi tam chyba k spokojnosti
myslím si že postúpil do ďalšieho kola znamená nie to že sme pod čiarou, ale to že sme splnili kritéria a teraz sa z tých čo splnili budú vyberať tí čo ich prímu
@19 tak v podstate ludia pod ciarou kriteria splnaju len nie su medzi tymi prvymi - ak sa niekto z tych TOP rozhodne na skolu neist ide na rad ten pod ciarou
ved ot zn. ze si prijaty lebo ked tam prides dostanes rozhodnutie o prijati pise sa to tam len treb adobre citat alebo mas pocit ze to nieje jedno a to iste mat pravo na zapis a byt prijaty?
Ľudia, ako je možné že moju spolužiačku, čo sme chodili do rovnakej školy aj triedy prijali na EUBA s bodmi 153 a mna so 170 neprijali ? Pritom rovnaký odbor a aj rovnaké známky sme mali ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
@1 hej som nedockava lebo to mali dat ked skoncia na ich skole prijimacky a este nic!!