Ahojte prosím potrebovala by som nejaké informácie o EUBA . Zaujímajú ma hlavne prijímačky a ktorý odbor by ste odporúčili. Je jedno o čom napíšete , hocičo len nech sa dozviem viac. Ďakujem
S prijímačkami sa potráp a urob ich čo najlepšie, neviem ako ostatné fakulty, ale naša (FPM) na základe prijímačiek vyberala volitelné predmety, ktoré mali zaujímavejšie tí chytrejší...
james98 ...to je síce pravda že je to na stránke ale jedna vec je keď škola o sebe napíše samé pozitíva a druhá keď dostaneš rady od študentov ktorí tam študujú
A ešte jedna vec prišiel mi domov nejaký letáčik kde je napísané, že ak z každého testu na prijímačkách nemám aspoň polovicu tak mám smolu a prijímačky sú neuspešné. Je to naozaj tak?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
S prijímačkami sa potráp a urob ich čo najlepšie, neviem ako ostatné fakulty, ale naša (FPM) na základe prijímačiek vyberala volitelné predmety, ktoré mali zaujímavejšie tí chytrejší...
radšej sa spytaj ľudí čo tam śtudujú..