Studujete tam teraz niekto?
Vystudovali ste ju?
Je to absurdna skola?
Mate pocit ze absolvent je konkurencieschopny(najme v zahranici)?
Ponukaju studentom staze,sutaze,projekty?
Da sa s tym najst praca inde n
@NajlepsiNickNaSvete idem na NHF do prveho rocnika a neviem, ale mna cela skola a konkretne tato fakulta uz od juna neskutocne serie. Vyber si srdcom a zdravym rozumom
Ja tam chodím,teraz idem do 2.ročníka..a áno stáže a súťaže ponúkajú..aj erasmus ponúkajú...neviem či sa dá ing študovať na zahraničnej fakulte,ale ak áno,tak to by som brala všetkými desiatimi...a neviem čo si predstavuješ pod pojmom absurdná škola...tá škola bola môj sen,takže ja som spokojná
@najlepsinicknasvete pretoze ak clovek nieco potrebuje, studentsky parlament nie je schopny odpisat skor ako o tyzden, s prijimackami to bolo to iste, ze mali zverejnit body v den prijimaciek o tretej, zverejnili ich v nasledujuci den az, s ubytovanim cloveku nevyhoveju (chcela som internat, na ktory sa trepe asi najmenej ludi a dali mi presne ten ktory som nechcela) a to tiez estw hrozilo ze mi intrak nedaju lebo doplietli nejake papiere... No a tak, proste ma seru svojim pristupom, obzvlast asi parlament
@fergie1581 pytaj sa hocikoho, kto robil v pondelok (tusim ze 9.6.) Prijimacky na NHF a povie ti to iste ja tam tiez idem peeto, lebo som chcela a pocula som vselico o nej...len momentalne lutujem vyber fakulty
povedala by som to tak, ze kto ma realny zaujem o staze, sutaze a zahranicne pobyty a podobne veci, tak ma velmi vela prilezitosti... nemyslim si, ze je to zla skola, aj ked vela ludi na nu nadava.. myslim, ze ti vie dat solidny zaklad pre smer, ktorym sa chces uberat, len podstatne je nenechat sa znechutit kvantom zbytocneho bullshitu, ktory sa budes musiet ucit a vybrat si proste to co ta bavi a venovat sa najma tomu.. plus odporucam zlepsovat jazyky aj mimo skoly, lebo tie tri semestre ti nedaju nic..
@najlepsinicknasvete tak podla mna je to asi najlepsia fakulta v ramci euby s dobrymi odbormi, hlavne na inzinierovi auditorstvo tam je len ten problem, ze je tam viac matiky ako na inych fakultach, peetoze na inych fakultach je matika jeden semester, potom je statistika a neviem ci este nieco dalej vobec. A aj informatiky tam je viac (na FHI). Ono skus si vybrat podla toho, co by ta tam najviac bavilo, pozri sa aj na platy na profesii a uplatnenie v danych odboroch ja som kvoli tomu skoncila na NHF, ze na Ing chcem ist bud na danovnictvo alebo prestupim na FHI na auditorstvo ale mne bolo tiez povedane, ze sa tam uci mnozstvo zbytocnosti, no musis sa s tym zmierit. Ale podla mna co sa tyka ekon. Zamerania, tak je asi najlepsia na slovensku, na UMB by som na ekonomicku fakultu nesla, ak tak mozno este UK ale tam to je skor o teorii a neviem ci tam maju moznost stazi atd
@najlepsinicknasvete no toho bullshitu je fakt dost hlavne na prvom stupni, ktory je taky no kadejaky, zo vsetkeho sa naucis volaco a z nicoho nevies poriadne vsetko. .cize asi tak.. ale da sa na to zvyknut a da sa to prezit. ja som na druhom stupni teraz na daniach a som spokojna, aj ked aj tam by som vedela pomenit skladbu predmetov, lebo kde tu sa najdu zbytocnosti mimo odboru, ale tak vcelku som spokojna..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
nonstop