Ahojte. Chcela by som sa spýtať na váš názor na EUBA, konkrétne ich fakulty. Baví ma matika a jazyky, ale nemám rada učenie sa naspamať. Vedeli by ste mi poradiť nejakú vhodnú fakultu, prípadne inú VŠ? Celkom sa mi zapáčila OF na EUBA, no niesom si istá.
@semhamforas... dobra blbost, najdu sa aj taki, ale je to mensina a vacsinou aj pomerne rychlo skoncia..
@marylin123 ekonomia je dost o tom, ze sa ucis vela naspamat.. na zapoctoch mas vacsinou praktickejsie veci, na skuske mrte vela teorie.. a musi ta to aspon trocha bavit, ak ta to nebavi, tak radsej tam nechod..
@klaudiqaaa ani neviem ze tam je masmedialna, na ktorej fakulte?
ďakujem vám všetkým, pomohli ste mi . určite nemám v pláne sa veľa bifliť, dúfala som že ekonómia je skôr o matike ako o biflení ale asi to tak nieje . Ďakujem.
Marylin123, ak chces ist na EUBA a bavi ta matika odporucam ti FHI, je aj tu dost biflovania, ale mame viac matiky a viac praktickejsich predmetov... s jazykmi je to horsie, lebo mas iba 1 semester jeden jazyk a potom dalsi semester druhy....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
@marylin123 ekonomia je dost o tom, ze sa ucis vela naspamat.. na zapoctoch mas vacsinou praktickejsie veci, na skuske mrte vela teorie.. a musi ta to aspon trocha bavit, ak ta to nebavi, tak radsej tam nechod..
@klaudiqaaa ani neviem ze tam je masmedialna, na ktorej fakulte?