kadekde, ale najkrajšia bola ljubljana najskôr to vyzeralo, že nič moc, pekný park na námestí a pár historických domov, ale potom sme zišli pod zámok to bolo neuveriteľné
...ale inak Pariz, Londyn, Villnius, Belehrad, Stockholm, Oslo, Vieden, Praha, Bratislava , Budapest, Podgorica...
kazde ma svoje caro, osobne milujem Stockholm a Oslo, mam slabost na Londyn, avsak najviac ma uchvatila Budapest a Belehrad. a je tazko vysvetlit preco. ludia, atmosfera, ten pocit tam...
BA, Praha, Budapešť, Varšava, Viedeň, Paríž, Londýn, Amsterdam, Lisabon.. ale ako hlavné mestá nebývajú až tak super... ale najkrajšie z hentého boli Amsterdam a Paríž a to preto, lebo Amsterdam je nádherné mesto, kde vládne pohoda a tá atmosféra tam je na nezplatenie a Paríž, lebo je nádherný, krásne uličky, parky a taak..
Londýn, Paríž, Viedeň, Praha, Zagreb, Bratislava, Barcelona (hej, ja viem, ale tak Katalánsko)
neviem kde najviac...Londýn má pre mňa nejakú výsadnú pozíciu, bola som tam najviackrát (okrem BA), mám ho ako-tak prejdený. páči sa mi tam ten mix ľudí, ruch, parky...a to že je prehľadný a vyznám sa v ňom
Paríž je taký...európsky, čarovný, voňavý aj špinavý, úžasná atmosféra
vo Viedni, teda aspoň v centre, je cítiť ten luxus, také tie nóbl kaviarničky, lokaji, pekné uličky...už len zapriahnuť kone do koča a cítim sa ako Sisi a milujem viedeňské vianočné trhy
v Prahe sa mi páči, ako v centre pekne skĺbili historické budovy s modernými vecami, a ja mám vôbec úchylku na úzke uličky vykladané "mačacími hlavami", občas sa pozrieť do nejakého kostolíka alebo múzea zašitého, taká tá vôňa stariny. toho je v Prahe dosť
BA, Viedeň, Londýn, Kodaň, Budapešť, Zahreb.. Budapešť je fakt krásna .. a veľmi rada mám Londýn, hlavne večernú atmosféru na menej frekventovaných miestach (keď tam nie sú nepokoje
jaaj a na Barcelonu som zabudla...v Madride som nebola, ale Barcelona je vraj aj tak krajšia. tam boli super ľudia, taká južanská nátura, architektúra sa mi strašne páčila, tie Gaudího veci, La Rambla a super podmorské akvárium
Záhreb, Ljubljana, Budapešť, Londýn, Bratislava (presne v tomto poradí)... Bratislava len nedávno a to som tam aj tak len prespával jednu noc takže tá klasika BA, Viedeň a Praha u mňa nič, proste hanba ale Prahu plánujem v blízkej dobe... páčil sa mi najviac Londýn.
Bratislavu, Prahu, Waršavu, Viedeň, Budapešť, Berlín, Vilnius, Rigu, Talin, Helsinky, Štokholm, Kodaň a Brusel. Najviac sa mi páčila asi Kodaň a jednoznačne najmenej Bratislava a Praha, aj keď slovenské mestá mám rada. A Viedeň pôsobí dosť strojene a umelo, aj keď miestami veľmi pekne. Budapešť je krásna a romantická, Berlín melancholicky a príjemne nádherný, Brusel dosť špinavý ale má svoje veľké čaro Waršava mi pripadala dosť depresívna a nudná. Helsinky som si neužila pre okolnosti, takže tým ešte dávam šancu a nemôžem vynechať Talin, je tiež úplne super!
Milujem hlavné mestá! Ale aj objavovanie iných samozrejme
Len hlavné mseto spolkovej krajiny Hessen v DE, Frankfurt, ale je to krásne mesto, najmä v lete. moderné centrum, historické štvrte, biznis štvrť s mrakodrapmi, uličky k Mainu, breh Mainu. Najlepšie na večer s kávou sedieť pri rieke s niekým.
Len hlavné mseto spolkovej krajiny Hessen v DE, Frankfurt, ale je to krásne mesto, najmä v lete. moderné centrum, historické štvrte, biznis štvrť s mrakodrapmi, uličky k Mainu, breh Mainu. Najlepšie na večer s kávou sedieť pri rieke s niekým. No a ešte BA, Prahu a Viedeň.
Bratislava, Paríž, Rím, Praha (ale cez tú som len prechádzal tak neviem či sa to počíta), ale najviac super bol pre mňa Paríž, vidieť naživo Notre Dame, Eiffelovku a iné krásy Paríža
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
...ale inak Pariz, Londyn, Villnius, Belehrad, Stockholm, Oslo, Vieden, Praha, Bratislava , Budapest, Podgorica...
kazde ma svoje caro, osobne milujem Stockholm a Oslo, mam slabost na Londyn, avsak najviac ma uchvatila Budapest a Belehrad. a je tazko vysvetlit preco. ludia, atmosfera, ten pocit tam...
najkrajsy je bezkonkurencne rim. krasne hystoricke mesto kde je vzdy co pozerat aj mesiac
Najlepsi je Pariz
neviem kde najviac...Londýn má pre mňa nejakú výsadnú pozíciu, bola som tam najviackrát (okrem BA), mám ho ako-tak prejdený. páči sa mi tam ten mix ľudí, ruch, parky...a to že je prehľadný a vyznám sa v ňom
Paríž je taký...európsky, čarovný, voňavý aj špinavý, úžasná atmosféra
vo Viedni, teda aspoň v centre, je cítiť ten luxus, také tie nóbl kaviarničky, lokaji, pekné uličky...už len zapriahnuť kone do koča a cítim sa ako Sisi a milujem viedeňské vianočné trhy
v Prahe sa mi páči, ako v centre pekne skĺbili historické budovy s modernými vecami, a ja mám vôbec úchylku na úzke uličky vykladané "mačacími hlavami", občas sa pozrieť do nejakého kostolíka alebo múzea zašitého, taká tá vôňa stariny. toho je v Prahe dosť
z týchto sa mi najviac páčil paríž... tá atmosféra je nenapodobiteľná a londýn, také príjemné moderné mesto
ale osobne preferujem menšie mestá... veľkosťou cca ako bratislava
..ale najviac sa mi pačilo v Rime
Londýn sa mi páčil najviac
A najviac, Londýn, lebo... tá... tie... Lebo sa mi tam páčilo
Budapešť je neskutočná!
Londýn je srdcovka, krásne moderné mesto..
Paríž so svojou architektúrou.
A Barcelona - neopísateľná!
Milujem hlavné mestá! Ale aj objavovanie iných samozrejme
Najviac asi Paríž a Rím