Ivushka11 Black_soul Len by som vas chcela upozornit ze su tu vsetky predmety v anglictine(mozno az na 1-2) a to uz od prveho semestra. Pripravte sa odbornu literaturu v anglictine, prednasky v anglictine, testy v anglictine, prace v anglictine, komunikaciu s profesormi v anglictine. Takze odporucam vybornu znalost anglictiny.
NO NA ANGLICTINU SOM VCELKA ZVYKNUTA Z BILINGVALNEHO GYMPLA, LEN NEROZUMIEM PRECO NA TAKU FAKULTU AKO JE TATO NIE SU SKUSKY . MYSLIS ZE SA TAM MAS SANCU DOSTAT KED SOM NEMAVALA SAME? A MOZEM SA SPYTAT CO STUDUJES A BLACK SOUL KDE SA HLASI ?
no to je asi to najhoršie že sa tam nerobia príjmačky tiež som sa tam hlásil, s angličtinou nemám problém, ale samozrejme ma nezobrali lebo na mature som mal z praktickej elektrotechniky 3..čo dodať veľmi malá pravdepodobnosť dostať sa tam...
Ahoj! Pred rokom som mal presne ten isty problem ako vy teraz...chcel som sa dozvediet nieco o ES, ale nikde o tom nebolo nic. V dobe internetu je to dost bieda. Rozhodol som sa,ze je na case to zmenit! Som prvak na odbore Europske studia, takze ak chcete kludne sa pytajte.
Ak aspon trochu vies anglicky, tak to uplne v pohode zvladnes. Ja chodim na FSEV UK na odbor Aplikovanu ekonomiu a par predmetov sme mali spolocnych, mam kamosku co chodi priamo na ES a uplne v pohode. Netreba sa tej anglictiny zlaknut, nakoniec to nie je take strasne jak to vyzera.
@jejnuch Na nete sú výsledky z tohtoročného prijímacieho konania. Prijali ma na EŠ, bodov som mala cca 82,5(už si to presne nepamatám) a maturita z ANJ B2. Je to prekvapenie mesiaca, lebo som VÔBEC nečakala, že by som sa sem mohla dostať
@uspavanocka verončiak ak si si nevšimla, tak to je zoradené podla čísiel tvojho kódu.. nie podla toho, kolkáta si bola v tabulke ..ehm, len tak pre zaujímavosť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ak máš konkrétnu otázku, nájdi si facebook katedry, kam chceš ísť, určite ho majú. pridaj sa tam a na nástenku napíš otázku. niekto sa hádam chytí....
ak sa chcete dozvediet nejake klebety o ES,klikajte
Ak aspon trochu vies anglicky, tak to uplne v pohode zvladnes. Ja chodim na FSEV UK na odbor Aplikovanu ekonomiu a par predmetov sme mali spolocnych, mam kamosku co chodi priamo na ES a uplne v pohode. Netreba sa tej anglictiny zlaknut, nakoniec to nie je take strasne jak to vyzera.